Најновије

ТРАМП БИО У КОНТАКТУ СА КОРОНАВИРУСОМ?! У изолацији 5 конгресмена, двојица се руковала с председником САД!

Пет чланова америчког Конгреса налазе се од данас у самоизолацији, а међу њима су и двојица републиканаца који су били у контакту са америчким председником Доналдом Трампом након излагања коронавирусу.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Конгресмен Мет Гец је путовао у председничком авиону Ер Форс оне, којим се Трамп враћао у Вашингтон, а објавио је да је "11 дана пре био у контакту са особом која је позитивна на корона вирус.

- Иако конгресмен нема симптоме, остао је код куће и чекамо резултате његовог теста - написала је његова екипа на Твитеру и додала да ће у самоизолацији бити 14 дана.

Други републикански конгресмен Даг Колинс, који се у петак састао са Трампом, рекао је данас да ће остати у добровољном карантину иако нема симптоме јер је крајем фебруара био изложен коронавирусу.

Колинс је био иза америчког председника у петак током службене посете Америчком центру за контролу и превенцију болести у Атланти, а руковао се са Трампом током тог пут.

Двојица конгресмена била су изложена вирусу током велике конференције конзервативаца CPAC одржане од 26. до 29. фебруара близу Вашингтона.

Хафтар пристаје на примирје, али под једним условом Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА