Најновије

ОВАКО ЋЕ ПРОЋИ СВАКО КО НАМ СЕ СУПРОСТАВИ: Изашли снимци америчког дивљаштва и разарања! (ВИДЕО)

Америчка војска извршила је ваздушне нападе по Ираку, циљајући објекте Катаиб Хезболаха, покушавајући да уништи оружје које наводно милиције које подржавају Иран користе против коалиционих снага.

Амерички авион (Фото: af.mil)

Министарство одбране САД је у изјави рекло да су напади у четвртак били "одбрамбени, пропорционални и у директном одговору" на претњу коју су представљале шиитске групе које подржавају Иран.

Неколико кратких исечака у којима се наводи да су напади Пентагона настали на друштвеним медијима касније током дана. Први неодређени и сумњиви видео приказује наводни тренутак експлозије пројектила. Очевидац који је направио снимак покушао је да побегне из опасног подручја.

Следећи снимак је још сумњивији. У видеу који тврди да приказује "ваздушне ударе у САД-у" током ноћи, чује се звук који се претпоставља да је звук нисколетећих авиона. Квалитет видео записа не показује јасно регију и околину.

 

Трећи видео наводи да је пооштрено обезбеђење око америчке амбасаде у багдадској зеленој зони, где је већина владиних канцеларија. Ниједно званично саопштење нијеиздато од стране очевидаца у вези са снимцима.

Српски и руски добровољци међу сиријском војском! Више од тога ОВДЕ!

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА