Најновије

АКО НАПИШЕТЕ ОВО НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА СЛЕДИ ВАМ КРИВИЧНА ПРИЈАВА: Опрез при оваквим стварима упозорава председник

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да на друштвеним мрезама неће бити никаквих ограничења, као што их није било ни до сада.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

Подсетио је да су неки постови, попут оних којима се шири паника, на пример, санкционисани као кривично дело. Али, власт не предвиђа ограничења.

Подсетио је да је данас неко рекао како корона вируса у Србији нема, већ да то власт "спрема пилуле да би људи изашли и гласали за одређену странку".

Овај договор (са представницима изборних листа) од вечерас показује о каквим је бесмислицама реч, али неки људи вас нападају када нешто радите тешко, а код њих постоји страх, страх који човеку често образ каља…. Не могу они нападати некога ко ништа не ради- рекао је председник на вечерашњој конференцији за новинаре.

Важни телефони

Специјалан број Министарства здравља за питања у вези са корона вирусом: 064 8945 235. Институт за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић Батут": 011 2684 566.

Будимо одговорни према себи и према другима

У циљу омогућавања брже и ефикасније комуникације грађана са надлежним епидемиолошким службама, Министарство здравља увело је додатних 20 бројева телефона за све информације о корона вирусу. На овом линку можете да прочитате списак свих телефона широм Србије за информације о корона вирусу.

Шта је Вучић саопштио прочитајте ОВДЕ!

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА