Најновије

СКАНДАЛ: Волонтери СНС од пензионера узимају 1.000 динара!

У Смедеревској Паланци волонтери СНС , који би требало да бесплатно помажу пензионерима у време коронавируса, наплаћују своје услуге до 1.000 динара. Ову скандалозну вест сазнали смо управо од пензионера који пролазе кроз ову пљачку и тортуру напредњачких "добровољаца" од како је проглашено ванредно стање.

СНС спот (Фото: Јутјуб)

“Дам новац волонтеру СНС да оде да ми купи хлеб, млеко и јаја, а он ми узме 1.000 динара за ту услугу”, рекла је Рада Јовановић (70) из Смедеревске Паланке и наставила у очају:

“Нико не може да верује шта се дешава! Мени је мала пензија, избиће ми све из џепа ако овако наставе. Не могу нигде да се крећем, а пара да њих плаћам немам. Вучић нам је дао неколико хиљада, а сада нам узима назад дупло више. На шта ово личи? Ми пензионери у Смедеревској Паланци смо очајни. Ово је срамота, јако нам је тешко”.

Она истиче да су у последњих неколико дана брашно и уље поскупели:

“Уље је скочило на 135 динара! Нити могу себи то да приуштим, нити могу сама на улицу. А онда ти дође дечко на врата, волонтер и узме. Ево, данас ми је један бацио ђубре и тражио за ракију или пиво. Па то је страшно! Да ти оде до лекара тражи 500 динара. У мом комшилуку се врте три момка и сваки тражи новац од свих”, рекла нам је Рада Јовановић.

“Најоштрије осуђујем такву појаву коју су одобрили челници Смедеревске Паланке. Вучић је рекао да ће да помогне пензионерима и да им да волонтере који ће да их служе, а они им узимају по 1.000 динара на дневном нивоу. Сада би исти тај председник требало да утиче на кризни штаб. Ово је за кривичну пријаву и казну као што добијају они који продају маске на црно”, каже адвокат Ненад Јанковић.

Прочитајте   ОВДЕ  да ли ибупрофен може утицати на инфекцију корона вирусом!

Извор: nova. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА