Најновије

СРБИ УДРУЖЕНИ ПРОТИВ МИЛОВЕ ДИКТАТУРЕ! МАНДИЋ НЕ ОДУСТАЈЕ: Ђукановићу нећемо попустити ни милиметар!

Председник Нове српске демократије и лидер Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић рекао је да мора пасти Закон о слободи вероисповести или Влада Црне Горе и истакао да се председнику Црне Горе Милу Ђукановићу не сме попустити ни за милиметар.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

„Свака калкулација која би водила ка томе да он, зато што је председник државе, има неки малецни репресивни апарат и владу Црне Горе која је на веома климавим ногама, поседује некакву велику предност па из те позиције може да уцењује грађане Црне Горе, не сме му се прихватити, нити дозволити“, рекао је Мандић поводом девет седмица организовања литија и молебана у Црној Гори.

Према његовим речима, када се преброје људи „од Пљеваља до Улциња, од Берана до Херцег Новог“, види се да за пад Владе или закона постоји довољна већина, „много убедљивија од оне из 1989. године када су пали стари комунисти, а њихови наследници, као што је Ђукановић, праве се да је не региструју него вређају људе који су на улицама, смањујући вишеструко њихов број“.
Он је истакао да је последња литија у Подгорици показала ко је већина у Црној Гори.

„Више од 100.000 људи кретало се ка Немањином граду, поносимо се што је оснивач династије Немањића, Стефан Немања управо из Подгорице“, додао је Мандић.

Он је указао да се није много пута у историји Срба десило да је народ био јединствен.

„Имамо сада ситуацију да је малена Црна Гора успела да инспирише и мобилише српски народ од Сан Дијега до Аустралије, да не говоримо о Србији и Републици Српској, све је устало и похитало да пружи подршку Србима у Црној Гори који су обесправљени, дискриминисани и над којима се врши насилна асимилација“, рекао је Мандић.

Нећемо дозволити да се мигранти настане у Републици Српској! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА