Најновије

ТАЧИ ВЕРАН СВОЈИМ АМЕРИЧКИМ ГОСПОДАРИМА: "Доживотно смо захвални САД!"

Косовски председник Хашим Тачи потврдио је да се у Белој куц́и данас састао са председником Србије Александром Вучиц́ем и рекао да ће о састанцима у Вашингтону известити посланике косовског парламента.

Хашим Тачи (Фото: ksgov.net)

Тачи је на Фејсбук налогу истакао да је састанак одржан на позив специјалног изасланика америчког председника Доналда Трампа за дијалог  Косова и Србије Ричарда Гренела, којем је присуствовао и саветник за националну безбедност Роберт О'Брајен.

"Косово је благословено подршком Америке и председника Трампа", написао је косовски председник у посту на Фејсбук налогу.

Према његовим речима, очекује да ц́е у среду или четвртак моц́и да поднесе извештај Скупштини Косова и да обавести народне посланике и грађане Косова о састанцима у Вашингтону, као и о данашњем састанку.

"Уједињавањем институција, политичких партија и грађана, Косово ц́е бити још јаче. САД су наша нада и наша вера. Вечно смо им захвални", поручио је Тачи.

Sapo përfundova një takim të përbashkët me Presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiq, në Shtëpinë e Bardhë, me ftesë të...

Posted by Hashim Thaçi on Monday, March 2, 2020

Срби неће одустати од литија и молебана! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Косово Онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА