Најновије

ДЕГЕНЕК ДАО ЗАДАТАК ДЕЛИЈАМА: Ево шта треба да раде када дође прва утакмица!

Актуелна пандемија коронавируса осујетила је Звездину планирану прославу 75. рођендана, која је требало да буде спектакуларна, али тај спектакл мораће да сачека неко боље време.

Дегенек (Фото: Јутјуб)

Сви ишчекујемо најновије информације, не само од овдашњих надлежних органа, него и из Италије, Шпаније... Побољшање ситуације у тим земљама, чему се надамо из дана у дан, наговестило би да би и у Србији коронавирус ускоро могао да буде обуздан, али нажалост, таквих охрабрујућих информација још увек нема.

Оно што свако од нас треба да уради у овим данима је да што дуже остане код своје куће, а правила понашања поштује и Звездин штопер Милош Дегенек.

- Није нам свеједно, боримо се у овим околностима. Цела држава. Морамо да будемо паметни, организовани, дисциплина да нам буде јака, доследна и да стриктно останемо у кућама. Нема нам друге, седимо сви у својим домовима да би све ово што брже и безболније прошло - изјавио је Дегенек.

Искусни фудбалер је са емпатијом наставио разговор и истакао шта он и његови саиграчи са нестрпљењем исчекују.

- Знам да сви људи једва чекају да се врате нормалном животу. Да могу безбедно да прошетају, да оду у кафић, у биоскопе, играју неки спорт у парку или као ми да једва чекамо да се вратимо тренинзима, да се напуни Маракана и да се опет игра фудбал. Замолио бих све људе да остане код куће, да поштују закон, полицију, војску како бисмо што пре као држава и друштво превазишли и победили овај вирус и наставили са нормалним животом - објашњава Дегенек, а преноси Звездин клупски сајт.

Наравно, у свакодневном је контакту са саиграчима, али има поруку и за навијаче Црвене звезде.

- Придржавајте се правила, будите здрави, скупите сву снагу и чувају грла. Кад дође прва утакмица да напуните Маракану и да се ори песма 90 минута. Видимо се ускоро, даће Бог - закључио је Дегенек.

Глобалне вакцинације против КОВИД-19 можда се треба више бојати него пандемије. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: sportske.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА