Најновије

ДРАМА У ЗАДРУЗИ! Луна трудна са Марком!? Анабела у страху, убиће се она не може да изнесе трудноћу!

Луна Ђогани затруднела је са Марком Миљковићем иако је свесна чињенице да трудноћа може да буде фатална за њу. И поред тога што пије јаку терапију и што јој је доктор рекао да не сме да има односе, Ђоганијева се препустила страстима и опасно угрозила здравље.

Анабела и Луна (Фото: Јутјуб)

Наиме, њена мајка Анабела Атијас изричито је нагласила да Луна ни по коју цену не сме да затрудни пошто има ћелије рака, те да то може да буде погубно по њу. Она је пре неколико дана, када је њена ћерка усред бела дана имала односе са Марко, јавно забранила Луни да то ради. Такође, Атијасова је тада већ сумњала да је Луна трудна, па ју је питала шта јој значи реченица да је сада заувек везана за Марка.

- Ти ниси нормална, трудноћа може да те одведе у смрт. Доктор ти је строго забранио да имаш односе. Свака инфекција, а посебно трудноћа је темпирана бомба за тебе. Ало, девојко, ти имаш преткарцином материце. Знаш ли ти шта то значи? Хоћеш ли у седмом, осмом месецу да убијаш своје дете. Он да те толико воли, сам би рекао да се овде понашаш као дама и чувао би твоје здравље. Овако ћеш завршити у сандуку, а ти се и даље зезај - урлала је Анабела на Луну, па додала:

- Зашто си Марку рекла: "Сада сам се везала за себе?" Будем ли те видела да се љубиш са њим испод покривача, будем ли те видела у туш-кабини, неће ти бити добро. Ја сам твоја мајка, не слажем се с неким твојим поступцима, али не значи да ме неће болети ако изађеш одавде са неком ракчином. Ја нећу твој живот да носим на души. Не желим да кажем сутра себи зашто нешто нисам урадила, остало ме ништа не занима.

Након само недељу дана догодило се оно због чега је Анабела највише страховала. После бурне свађе ње и Марка, Луна се издвојила у пабу са оцем Гагијем ?оганијем. Њих двоје су водили емотиван разговор, у ком јој је он саветовао да мора да чува живце. Међутим, Луни је од великог стреса много позлило, па је истрчала да повраћа. За њом је кренуо и њен отац, који јој је држао главу и бринуо да јој не буде хладно. Како је мучнина један од непогрешивих знакова трудноће, сви фанови, као и задругари, посумњали су да је управо то у питању, будући да су Миљковић и Луна били врло блиски. Њих двоје су скоро па свакодневно имали односе, а и Ђоганијева је рекла дечку да се заувек везала за њега, алудирајући на то да ће му родити дете.

Подсећамо да је Анабела баш из тог разлога највише ушла у "Задругу 3" да би спречила ћерку да не направи неку катастрофу и сама себи одузме живот. Тада је напала Гагија да није смео да дозволи Луни да има интимне односе са Марком због њеног здравственог стања.

Анабела: Ћерко, ти си дно!

Након бурне свађе Анабеле и Марка, она се обратила Луни и рекла јој фаталне речи, док ју је ћерка бледо гледала. Проблем је настао када је Миљковић рекао да Ђоганијева не воли стан који јој је мама купила, те да размишља да га изда или прода јер је превише негативне енергије у њему.

- Ћерко, ти си дно. Свега си се одрекла због овог клошара. Да нећеш и куче да продаш. Срам те, бре, било, срамото једна - рекла је Атијасова.

Марко поломио сто током свађе са Луном

Ђоганијева је споменула Марку фанове, а Миљковић је почео да урла на њу и да разбија ствари по пабу.

- Маму ти је*али у пи*ку да те је*али! Мрш, бре, пи*ко једна, да ти дам ја фанове... - говорио је Марко.

- Како те није срамота - узвратила је Луна.

Гаги је дошао да види шта се дешава са његовом ћерком, а Миљковић му се у пролазу извинио.

- Е, моја Луна... Сто сломљен. Мораш да причаш са мајком... - саветовао ју је Лепи Мића.

- Не морам, бићу најгора ћерка и девојка - одговорила је потиштена Луна.

Прочитајте ОВДЕ   шта је још актуелно у Задруги.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА