Најновије

Глобалне вакцинације против КОВИД-19 можда се треба више бојати него пандемије

Шта нас чека са појавом вакцине КОВ-19 која је почела да се припрема пре него што је пандемија почела?

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Пише: Мајкл Чосудовски, Global Research

Тенденција је да се цео свет блокира страхом и дезинформацијама преко медија. Тренутно су стотине милиона људи широм света под блокадом.

Програм вакцинације против коронавируса објављен је у Давосу на Светском економском форуму (21. и 24. јануара), једва две недеље након што су кинеске власти 7. јануара идентификовале корнонавирус.

Водећи играч за нову иницијативу за вакцину против коронавируса је Коалиција за иновације спремности за епидемију (ЦЕПИ), организација коју спонзоришу и финансирају Светски економски форум (WEF) и Фондација Бил анд Мелинда Гејтс.

Подсећамо на хронологију: Развој вакцине против нКоВ за 2019. годину најављен је на Светском економском форуму у Давосу (WEF) недељу дана пре службеног покретања Светске здравствене службе за ванредну заштиту светског јавног здравља (30. јануара) у време када је број „потврђенх случајева” широм света (без Кине) био 150 (укључујући 6 у Америци).

ЦЕПИ тражи „монополску улогу“ у послу вакцинације чији је циљ „глобални пројекат вакцине“, у партнерству са великим бројем „кандидата“. Најавила је финансирање свог већ постојећег партнерства са Inovio и Универзитетом у Квинсленду (Аустралија).

Поред тога, ЦЕПИ је потврдио (23. јануара) свој уговор са Moderna, Inc и Америчким националним институтом за алергије и заразне болести (NIAID) на челу са др Eнтонијем Фаучијем, који је био кључна личност у кампањи ширење страха и панике широм Америке: „Ово је десет пута горе од сезонског грипа“.

Ова пандемија КОВ-19 пружила је изговор и оправдање за дестабилизацију економија читавих земаља, осиромашивање великих сектора светске популације.

У модерној историји без преседана.

И важно је да делујемо кохезивно и солидарно са онима који су жртве ове кризе. Животи људи су угрожени и њихова куповна моћ је уништена.

Каква нас искривљена друштвена структура очекује након затварања?

Можемо ли веровати Светској здравственој организацији (СЗО) и моћним економским интересним групама које стоје иза ње? Можемо ли веровати главним актерима који стоје иза вишемилионског глобалног пројекта вакцинације?

Можемо ли веровати западним медијима који су водили кампању страха?

Дезинформација подржава лажи и измишљотине.

Можемо ли веровати нашим „корумпираним“ владама?

Наша национална економија је девастирана. То је чин „економског рата“ против човечанства.

Руси убрзавају тестове нове хиперсоничне ракете! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА