Најновије

ВОЈСКА СРБИЈЕ УЛЕТЕЛА У ЖАРИШТЕ! Потез против коронавируса какав до сад није виђен!

Снаге Војске Србије пружају појачану подршку на сузбијању ЦОВИД-19 у Ваљеву где поред обезбеђења Здравственог центра од данас врше и дезинфекцију улица, тргова и других јавних површина у време забране кретања, саопштило је Министарство одбране.

Војска Србије (Фото: vs.rs)

Ваљево је једно од жаришта ове заразне болести, а припадници Војске Србије контролишу уласке и изласке, и спречавању неконтролисаног кретања грађана у кругу болнице, са циљем спречавања ширења заразе.

Од данас снаге Војске Србије вршиће дезинфекцију улица, тргова и других јавних површина у Ваљеву у време када је на снази забрана кретања на јавним местима, наводи се у саопштењу и додаје да ће приоритети бити прилази дому здравља, општој болници и амбулантама..

“Војска Србије ће наставити да пружа подршку локалним самоуправама, здравственом систему и другим државним органима, и спремна је за реализацију задатака на сузбијању и спречавању ширења заразне болести Цовид-19”, саопштило је Министарство.

Војска, наводи се, ове активности предузима по наређењу председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића, одлуке министра одбране Александра Вулина и наређењу начелника Генералштаба генерала Милана Мојсиловића.

Надлежни саопштили право стање, данас умрло троје! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА