Најновије

КРАЈ СВЕТА ЈЕ ПРЕД НАМА? Живимо последње дане: Одломак из Библије је ово предвидео …

Одломак из Библије о „најезди скакаваца и епидемији“ изазива језу. Крај света је пред нама, према наводима из библијског одломка који је ових дана постао виралан.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Тај одломак је представљен у Књизи хронике, хебрејском прозном тексту из Старог завета. Према тврдњама на интернету, у одломку се опсују тренутни догађаји који воде ка крају света пише британски Експрес.

Одломак кои кружи интернетом гласи: „Кад год зауставим кишу или пошаљем скакавце да поједу усеве или пошаљем епидемију мом народу, уколико се моле за мене, покају се и удаље од зла која су чинили, тада ћу их ја на небу чути, опростити им грехе и учинити да њихова земља поново процвета. Ја ћу пазити на овај храм и бити спреман да чујем све упућене молитве.”

Према тврдњама, овај део се односи на коронавирус, најезду скакаваца и аустралијске пожаре који још увек пламте у неким областима.

Овај одломак је поделио амерички уметник Џефри Вилијамс са својих седам милиона пратилаца на Инстаграму, поруком: “Обратите пажњу децо”, изазвавши хиљаде коментара.

Један коментар гласи: „У Аустралији је задржао кишу, скакавци пустоше Африку, сада је наступила епидемија коронавируса. Живимо наше последње дане“.  Други је додао: „Морамо се молити за боља времена“, а трећи: “Добродошли у Откровење.” Текст је небројано пута подељен на Твитеру, при чему се корисници позивају на иста три недавна догађаја.

Тренутно је пандемија КОВИД-19 заразила неколико стотина хиљада људи широм света, са 14500 смртних исхода.

У међувремену се најезда скакаваца, која је пустошила Источну Африку, спрема да се спусти на Блиски Исток, а прошле године је свет са ужасом посматрао како стотине пожара хара Аустралијом као последица дуге суше. 

Али, још увек нема разлога за страх, каже Џеф Кинли, тумач Библије, који каже да ће бити много више знакова пре другог доласка.

Ове недеље, он је указао на Откровење 6:8 које предвиђа смрт широм света “од мача, глади и куге”. Такође је додао Исусове речи о догађајима пре „последњих времена“ у књизи по Луки 21:11: „Биће великих земљотреса, глади и штете на разним местима, и страшних догађаја и великих небеских знакова.“

Кинли је закључио: „Мислим да се то односи на неко будуће време, мислим да ово није стварно испуњење тога.“ Он је додао да је Библија врло специфична у вези са оним што ће се десити пре „крајњих времена“.

После короне сиротињи спремају нешто крајње подло. Више о томе читајте ОВДЕ. 

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА