Најновије

НОВИ ШОКАНТНИ ИНТЕРВЈУ СРЂАНА НОГА: Сорош пустио вирус, а ево шта се може десити Вучићу (ВИДЕО)

У новом шокантном интервјуу посланик Срђан Ного тврди да иза пандемије стоји Џорџ Сорош и глобалисти, и предвиђа да Александар Вучић крај пандемије неће дочекати на слободи. Ного је први прогниозирао да ће избори у Србији бити отказани, а уведено ванредно стање.

Срђан Ного (Фото: Хелм Каст)

Ного тврди да је вирус пуштен из Сорошове лабараторије у Вукану, а са циљем подривања глобналне економије и рушења Доналда Трампа али и других антиглобалистичких лидера држава. Главни циљ је да Трамп не добије други мандат и тиме зада завршни ударац глобалистима.

Ного предвиђа да би до краја ванредног стања Вучић могао бити затворен или чак ухапшен. Он је објаснио да Вучић нема реалну власт, да је доведен од Сороша и глобалиста на власт и да он не доноси одлуке.

- Мене не би изненадило да се пробудимо и да Александар Вучић није више на власти, односно да нам кажу да је заражен корона вирусом, да је спакован негде у карантин или да му је нагло позлило да је на психијатриском лечењу...или да је подлегао неким обољењима и болестима, или да је ухапшен чак. Уопште ме такав сценарио не би изненадио – каже Ного додајући да Вучић нема где да помогне.

На питање ко може да ухапси Вучића, Ного тврди да чак и министар здравља Лончар има већу моћ од Вучића.

- Мислим да је Вучић изгубио све конце – додаје Ного.

Он каже да се Вучић противи повратку наших људи из иностранства јер зна да они неће гласати за њега, али и Ђиласа, јер су због њега и отишли ван земље. Ного каже да се у Србију вратило 300 000, а да ће се вратити још 300 000 људи и да ће они сигурно гласати против Вучића.

Шокантне информације које Срђан Ного износи погледајте у интервјуу:

Срби из Тајланда послали жестоку поруку Вучићу, више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА