Најновије

ВУЛИН О МИЛОГОРЦИМА: Нико не мрзи Србију као бивши Срби!

Због одбијања Црне Горе да прими респираторе од Србије као вид помоћи у борби против епидемије коронавируса, министар одбране Александар Вулин рекао је данас да овим потезом црногорске власти не мрзе Србију, већ сопствене грађане.

Александар Вулин (Фото: mod.gov.rs)

- Председник Вучић опет показује да је једини лидер на Балкану коме је искрено стало до мира и искрено стало до добросуседских односа и често то ради на сопствену политичку штету. То није нека велика тајна – да нико не може да мрзи Србију колико бивши Срби. Али да толико мрзе сопствене грађане, да одбијају помоћ за сопствене грађане, за грађане Црне Горе. Један респиратор спасава просечно три живота, а одбили сте пет респиратора које је понудила држава Србија. Како можете да погледате своје грађане у очи и да ли ћете смети да их погледате у очи сутра? - изјавио је данас министар одбране Александар Вулин гостујући у емисији Јутро ТВ Прва у одговору на новинарско питање о одбијању Црне Горе да прими пет респиратора као донацију Србије.

Министар Вулин је пожелео да ти респиратори никада не затребају, додајући да је тешко разумети да "ако мрзите Србију, због тога мрзите и сопствене грађане".

Ова мера се продужава! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА