Најновије

ПЕСКОВ О ПУТИНОВОЈ ПОСЕТИ БОЛНИЦИ ЗА ЗАРАЖЕНЕ КОРОНОМ: Увек више воли сам да види како се ствари одвијају на првој линији!(ВИДЕО)

Портпарол Кремља Дмитриј Песков изјавио је данас да је руски председник Владимир Путин посетио недавно болницу за пацијенте заражене корона вирусом у насељу Комунарка, јер је желео сам да се увери у то каква је ситуација напомињући да Путин не би био то што јесте да то није урадио.

Владимир Путин у болници (Фото: Јутјуб)

"Увек више воли сам да види како се ствари одвијају на првој линији. Путин не би био Путин да не одлучи да оде тамо. С обзиром на ризик, све безбедносне мере предострожности су предузете и он је носио сада већ познато жуто одело", рекао је Песков.

Он је у емисији "Москва. Кремљ. Путин" на каналу Русија 1 истакао да је Путин изненада донео одлуку о посети болници, преноси ТАС С.

"Обично посета председника уследи после извесних припрема и пошто специјалне снаге тамо стигну. Сада смо ишли без икаквих припрема", рекао је Песков.

Путин је посетио болницу Комунарка 24. марта да провери како изгледа објекат за лечење пацијената оболелих од корона вируса.

У Русији је регистровано 1.534 случајева корона вируса, од којих је око 1.000 у Москви.

ПрочитајтеОВДЕ  упозорење Путиновог човека.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА