Најновије

НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ: И са Фрушке горе се чула порука!

Српско-Руски центар “Мајак” у походу српским манастирима на Фрушкој Гори. У недељу је стотинак чланова обишло Врдничку Раваницу, Јазак и Малу Ремету. Не заборављамо Космет и Црну Гору, али чувамо и православну и српску традицију севера Србије и не дамо наше светиње где год да су, поручили су из центра.

Српско-Руски центар “Мајак” у походу српским манастирима на Фрушкој Гори (Фото: majak.rs)

Чланови Српско-Руског центра “Мајак” су бесплатно ишли на поклоничко путовање о трошку центра. По изузетно пријатном времену пред сам почетак васкршњег поста 90 чланова Српско-Руског центра “Мајак” и десетак чланова организације Стуб са којима имају изузетну сарадњу обишли су три манастира на Светој Фрушкој Гори.

План центра је да се обићу сви манастири на Фрушкој Гори па тек након тога да организују путовања на даље дестинације.

У сваком манастиру су лепо дочекани где су се упознали са историјом манастира као и лепотама како спољашњости тако и унутрашњости манастира.

Са овог малог путовања послали су поруку да не дају светиње где год да су и да су им подједнако све важне иако нису све подједнако угрожене као што је то сада ситуација на Космету и Црној Гори где је угроженост на максималном нивоу.

Њихов допринос у буђењу свести свих Срба из региона и православаца ће бити све већи. Радиће на јединству и слози и максимално водити рачуна о интересима српског народа.

Организација расте сваког дана и пружа пуну подршку за нашу православну браћу у Црној Гори који свакодневно потврђују да Срби и Црногорци као исти народ нису лак залогај када су сложни и уједињени око највреднијих циљева.

Официр Кфора признао да је ЦИА користила Бондстил за обуку терориста, више о томе ОВДЕ!

 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА