Најновије

Трик мајица шефа полиције значи само предају (ФОТО)

У суботу је Црна Гора била центар православља. Одржан је Светосимеонски сабор и јубилеј 800 година од рукоположења Светог Саве за епископа српског. Свети Симеон Мироточиви-Стефан Немања и Свети Сава су у Подгорици окупили преко сто хиљада вјерника. Уз сву опструкцију Милове полиције за тако малу земљу је то невјероватна цифра,а власт је остала у чуду одакле толики народ?

Полиција Црне Горе (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Свјесни да им тај број одлучних ходочасника говори о њиховом брзом политичком крају, нијесу знали, а не знају ни дан данас шта да раде. Колика је погубљеност у врху режима и полиције, најбоље говори потез директора Управе полиције који је тај дан послужио вјерном народу да се мало развесели и насмије.

Један од највећих издајника, јер се био заклео војсци па је напуштио, је направио перформанс за памћење. Први полицајац и батинаш монтенегрина је, покушавајући да испровоцира народ окачио заставу Црне Горе на балкон и везао је некаквим бијелим крпицама. Он сам, обучен у трик мајицу, сакривен иза завјесе вирио је као миш из мекиња. Више је личио на некога швалера, који чека да се појави муж код жене, него на некога кога представљају као страх и трепет у Црној Гори.

Чак су се и неки полицајци заједно са народом смијали. Чуду се није могао начудити одакле толико вјерника на улицама. Та трик мајица и онакво вирење значе само једно. Предају.

Ствари су се окренуле у смјеру какав власт није могла замислити. Скарадни закон о слободи вјероисповјести је ујединио Србе у свим мјестима, коначно су побиједили страх, а страх је прешао на страну демонског режима. Сад они вире иза завјеса и боје се за своју будућност, а вјерни народ слободно шета, радује се и велича Свете који су ту битисали и правили Српску православну цркву.

Ово је примјер како сложно, саборно и братски Срби могу све. За почетак, делегитимисали су закон који за њих не постоји. Ниједан вјерник не одустаје и без обзира на одбијање Мила Ђукановића да га повуче,закон не постоји. Само је мртво слово на папиру. Џаба се жали западу, џаба кука НАТО пакту и њима је јасан епилог.

Побиједио је онај који увјек побјеђује, Бог и његова сила, а сатана и њени ратници су поражени. Најбољи доказ тога је бијела трик мајица Веселина Вељовића. Она је и због начина ,погототво боје знак предаје. Знак да је режим Мила Ђукановића дотакао дно, али му се и оно измакло. А вјерни народ врхове који значе само једно. Слободу.

Још једна држава је повукла признање лажне државе Косово! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА