Најновије

Вулкан издаваштво и сјајна акција поводом Дана жена: Књига плус кармин!

Ближи се празник жена, а Вулкан издаваштво је спремило сјајну акцију.

Фото-Вулкан

Пошто се ближи Осми март, празник жена, Вулкан је и ове године, традиционално, припремио најлепше поклоне за даме. Куповином једног од три најновија романа на акцији у свим књижарама Вулкан добијате на поклон један од предивних Голден Роуз мат кармина. Да ли ћете се одлучити за популарну психологију која покреће струју љубави, ванвременски класик за све генерације или безнадежно романтичну причу? Избор препуштамо вама.

Љубав је одувек била смисао човековог постојања, његова покретачка снага, инспирација за невероватне подухвате и извор свакодневне среће. Зато свако од нас настоји да оствари везу у којој ће доживети потпуно испуњење, уживати, расти, напредовати, а притом се и забављати. Аутори књиге Седам тајни срећне и здраве везе откривају седам лекција које отварају пут према безусловној љубави. Разумевање и примењивање њихових принципа помоћи ће вам у било којој фази вашег интимног партнерства, било да сте у дугогодишњој вези или се тек спремате да упловите у романтичан однос.

За љубитеље класика припремили су ванвременско дело Меше Селимовића – Мост од ријечи. Сва наша хтења започињу речју. Једном зачета – реч постаје неодложна – откида се од човека и гради мост између њега и света који га окружује. Тако даљине постају близине и тако свако од нас оставља траг на другој страни обале – у људима и у времену које нам је дато. Човек непрестано тежи тој другој обали покушавајући да премости разлике између себе и света, између унутрашњег и спољашњег, јер како је Иво Андрић записао у есеју Мостови: сва је наша нада с оне стране.

Ако сте и ви вечити романтик, одушевиће вас прича Остала је увек иста, која подсећа да безусловна љубав заиста постоји. Због страха да ће рећи или урадити нешто погрешно, главна јунакиња избегава дружење. Окреће се самоћи књига и препушта им да је одведу у неки потпуно другачији свет. Аникина друга љубав је шах, који се са својим правилима и дисциплином, јасном поделом на црно и бело, савршено поклапа с њеном визијом живота. Управо на једној партији шаха упознаће Џонатана и почеће игра љубави која следи само своја правила.

Ова невероватна акција поводом празника жена траје у свим Вулкан књижарама од 25. фебруара до 9. марта 2020. године. Не пропустите јединствену прилику да обрадујете своје даме: квалитетна књига и најнежнији руж за усне свакако су добитна комбинација!

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА