Најновије

МИЛА АЛЕЧКОВИЋ ОГОРЧЕНА: "Вучић је садиста који ужива у полицијском часу?!" (ВИДЕО)

Клинички психолог и писац др Мила Алечковић изјавила је да су њене колеге доктори из Француске су до једног противници затварања људи у куће јер то код људи снижава имунитет.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Мила Алечковић је истакла да се руски лекари слажу са овим становиштем. Она тврди да је затварање људи у куће равно злочину.

Мила Алечковић је ово стање оценила као ванредну медицинску ситуацију, а не као нешто за шта је потребно увођење ванредног стања.

“Решење је да доктори ако је неопходно обилазе заражене пацијенте по кућама, а не да сви буду затворени јер то тек штети здрављу пацијената. Потребно је јачање имунитета како би се организам изборио а не ношење маски које су беспотребне у овом случају. Правно гледано ово је гажење Устава и злочин над сопственим становништвом. Лек за овај вирус постоји али сукоб је између фармацеутских кућа по којој ће се цени он продавати. Паника коју власт и таблоиди шире преко медија део је социјалног инжињеринга и такође шкоди здављу нације”, изјавила је Мила Алечковић и навела пар примера ширења страха на пацовима.

“Медији служе да направе нову врсту људи, људи са нижом интелигенцијом. Вирусу је теже да се шири где људи у њега не верују и где не постоји страх од истог јер самим тим они имају јачи имунитет. Паника, ирационалан страх додатно спушта иминутитет и погубна је у оваквим ситуацијама, док шетња по здравом ваздуху подиже имунитет код становништва”, додала је она.

Мила Алечковић је навела да је поносна што никада у свом животу није упознала Александра Вучића.

“Он је психопата и садиста који ужива у свему овоме. Народ мора да формира свако за себе механизам како да се одбрани од лудила које шири преко медија. Вучић није свестан какав је српски народ кад се побуни и да зато све ово ради”, навела је, између осталог, Мила Алечковић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Александар Вучић ново обећао грађанима Србије.

Извор: Славија инфо ТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА