Најновије

ЕВО КО УЧЕСТВУЈЕ У СИНХРОНИЗАЦИЈИ АНИМИРАНЕ АВАНТУРЕ "СУПЕРЈУНАК САМСАМ" - У биоскопима од 26. марта! (ВИДЕО)

Један од најмањих анимираних суперјунака Самсам кога је телевизијска публика широм планете упознала и заволела још 2007. године, стиже у домаће биоскопе 26 марта, а у београдском студију увелико се припрема синхронизација филма. У домаћој поставци своје гласове анимираним јунацима позајмили су глумци Ђурђина Радић, Стефан Бузуровић и Ања Мит као и телевизијска водитељка и новинарка Данијела Бузуровић.

Глумци у синхронизацији, Ђурђина Радић и Данијела Бузуровић (Фото: MCF)

Након скоро стотину страница у дечијем француском магазину Помме д’Апи и након успешног телевизијског серијала, анимирани "Суперјунак Самсам" поприма нову димензију у кинематографији и постаје дугометражно остварење које приказује малог суперхероја у препознатљивом црвеном костиму.

Француска авантура плете причу око младог и неустрашивог Самсама који има готово све оно о чему би космички јунак могао да сања: херојске родитеље, гомилу супер пријатеља и сопствени летећи тањир којим истражује свемир.....осим једне ствари која му недостаје - његове супермоћи се још увек нису појавиле! Када нова девојчица у школи, Мега почне да подучава Самсама супермоћима, он у мистериозној другарици проналази шансу за откривањем својих надљудских способности. Њих двоје заједно крећу у космичку авантуру која их учи да, пријатељство и храброст могу бити оно најважније о чему сањају. 

Редитељ Танги де Кермел везао се, како каже, за малог космичког јунака још 2007. године када је Самсам постојао у виду серијала за децу и када је стекао велику популарност широм Европе.

 

"Одмах ми се допао космички универзум који је илустратор Серж Блок створио око Самсама, допала ми се научна фантастика за децу која прати авантуристичко путовање малог дечака и његових прјатеља. Мислим да ће публика препознати љубазан и позитиван лик," рекао је редитељ.

Прочитајте ОВДЕ   какав нас то спектакл ускоро очекује у Штарк арени.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА