Најновије

МИЛОВА ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ШОКИРАЛА ЦРНУ ГОРУ: Могао сам да будем шеф у Комуналном, али ме живот натерао да будем председник... (ВИДЕО)

Председник Црне Горе Мило Ђукановић пожалио се недавно у једном интервјуу да се много жртвовао што је већ 30 година на власти у овој држави.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Он се гостујући на ТВ Фејс, потрудио да “запуши уста” свима, коју су на “погрешан начин“ тумачили његово тродеценијско кормиларење опустелом земљом.

“Кад се већ одричете своје приватности (а верујете да би је могао организовати јако лепо за себе) хајде да покушате да урадите нешто што је вредно, да сутра кад се окренете за собом будете задовољни зато што сте жртвовали 30 година живота. 

Ја сам задовољан данас, ја сам задовољан. Верујте, колико год је било тегобно, колико год је било изазовно укључујући и изазове за сам живот, ја сам увек себи објашњавао – то је твоја одлука. Ако си желео да живиш миран живот, завршио си економију, могао си бити шеф рачуноводства у Комуналном предузећу. Од 7-3 и након тога на одмор”, изјавио је Ђукановић.

Прочитајте ОВДЕ шта је владика Јоаникије рекао о литијама у ЦГ.

Извор: ИН4С/ТВ Фејс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА