Најновије

МИГРАНТИ ПЕКУ И ТУКУ ДЕЦУ, ГЛУМЕ ДАВЉЕЊЕ И ПРЕБИЈАЊЕ: Снимци који раскринкавају манипулацију Запада! (ВИДЕО)

Турска је након заоштравања ситуације у сиријском Идлибу саопштила да више не може да задржава талас избеглица и отворила своје границе са ЕУ, куда је затим кренуло више хиљада миграната.

Мигранти (Фото: Јутјуб)

Шеф  грчке дипломатије Никос Дедиас изјавио да Турска води кампању дезинформисања и демантовао вест о десетинама хиљада миграната који су ушли у Грчку.

Министар полиције Турске Сулејман Сојлу огласио се у среду са информацијом да је границу прешло више од 76.000 миграната.

У међувремену, Западни медији, али и разне невладине организације пласирају информације како грчка полиција пребија и пљачка мигранте, одузима им одећу и наге шаље назад у Турску.

На друштвеним мрежама појавили су се шокантни снимци на којима се види "холивудска режија" на којој мигранти глуме дављење док их спремне новинарске екипе дочекују како би овековечили "патњу" миграната. 

 

На следећем снимку се виде новинарске екипе које су биле спремне да забележиле успешно искрцавање миграната на обалу, и "срцепарајући плач" мигранткиње, чиме се манипулише светска јавност.

 

 

Међу снимцима који круже друштвеним мрежама се појавио и пропагандни снимак на којем мигрант сведочи о "тортури" коју је преживео од стране грчких граничара, уз опис како их је полиција тукла, опљачкала, скинула одећу и послала назад на турску страну.

 

Један од шокантнијих снимака је управо овај на којем се види како мигранти "диме" децу над ватром и шамарају их, како би уплакана изгледала исцрпљено и прљаво пред камерама.

Са друге стране, можете видети како британски дневни лист "Гардијан" пласира информације о мигрантима светској јавности.

Како је сиријска авијација изгубила Миг-29, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА