Најновије

ИЗЛИЛА СЕ КАНАЛИЗАЦИЈА У КОЛАШИНУ! Милове "патриоте" опет вређале Србе: Половина људи у литијама су ненормални, половина су криминалци!

"50 одсто људи у литијама је поштено и не желе да руше државу… не спорим да их има доста, али је тужно, јер су сви ненормални… то је бенигнији део у литијама. Други дио људи су криминалне организације… , порука са скупа у Колашину, који је организовао Црногорски покрет, уз подршку Дукљанске академије наука и умјетности (ДАНУ) и Фондације “Свети Петар Цетињски”.

Црна Гора (Фото: Јутјуб)

"То су су људи који не умеју да се снађу у уређеном друштву. Трећи део људи су свештеници, њих има пар хиљада, већина су непријављени у нашој држави, боре се против закона јер су им угрожени лични интереси, само су неке од порука са скупа Милових "патриота" у Колашину.

"Литије и молебани су само наводно верски скупови, а стварно су политичка манифестација са конкретним антицрногорским и великосрпским огртачем", преноси портал "Волим Подгорицу".

Организатори су објаснили да је ријеч о окупљању против "политике оличене у литијама, које за циљ имају рушење уставног поретка Црне Горе".

- Они који су били 200 година немањићки кметови и 500 година турски кметови и још се тиме диче траже да нашу државу предамо у руке београдских мрачњака… Они нашу земљу зову филџан државом, доводе је у везу са злочиначким организацијама и називају и њу и њено руководство изругујућим именима. У овој земљи инструментализовани су исти они, који су на дубровачком ратишту окаљали част црногорског оружја, палећи и пљачакајучи дубровачку околину и тако нам нанијели срамоту коју никад нећемо да оперемо. Предводе их исти београдски попови, који су их хушкали и организовали да руше, пале и пљачајају наше комшије… - казао је координатор Црногорског покрета Стево Вучинић.

Он је поручио да “црногорски преци никада нису били кметови нити ће икад дозволити да буду било чији робови".

ПрочитајтеОВДЕ   шта то Мило више не може да контролише.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА