Најновије

ВАЦИЋ: Вучић је послушао мој позив и обезбедио границе! Десница стоји уз своју државу када је безбедност у питању! (ВИДЕО)

Миша Вацић, лидер Српске деснице је гостујући у јутарњем програму ТВ Хепи истакао да је поздравио одлуку Александра Вучића, председника Србије, који је, после неколико упада миграната у Шиду, послао специјалне снаге полиције. Иако је представник опозиционе партије, истиче, сматра да је успостављање мира битно за све наше грађане.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

- Безбедност је изразито битна ствар, и позвао сам министра полиције и одбране, да пратећи ситуацију на грчко- турској и бугарској граници ојачају људство и на нашој граници, да бих пре два дана видео да је то наредио. Фактички је послушао мој јавни позив! Све присталице Српске деснице ће се ставити на располагање безбедоносним органима у заштити наше границе, јер видимо да је у питању надолазећа хорда и видимо да се цела Европа сада солидарише да их још на грчкој граници заустави. Себастијан Курц је рекао да жели да их задржи овде код нас, међутим, срећом по Србију, не пита се само он, већ и грађани Србије и видимо да то неће дозволити ни Вучић. Српска десница ће стајати уз своју државу да се сачува мир и безбеност наших грађана, изјавио је Вацић и напоменуо:

- Не желим мрачну светлост Србији, попут зона у Паризу које држе мигранти, а у које полиција не сме да уђе.

А шта је још рекао сазнаћете ако погледате видео.

Прочитајте ОВДЕ   шта то неће дозволити Македонија.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА