Најновије

"ЕПИДЕМИЈА ЋЕ ПОЧЕТИ НА КИНЕСКОЈ ПИЈАЦИ, ПРЕЋИ ЋЕ СА ЖИВОТИЊЕ НА ЧОВЕКА" Немачка влада је све знала још 2012, ово је доказ! (ВИДЕО)

У емисији „Волтер Фајт – Шта има професоре“ (3. део), у друштву водитеља Мартина Смита, проф. др Волтер Фајт, истакнути научник и успешни писац који својим предавањима одушевљава људе у Африци, Европи, Америци и Аустралији, понудио је могући одговор на велико број питања, и упознао гледаоце са садржајем документа немачке владе из 2012, који изгледа као нацрт пандемије корона вируса/САРС-КоВ-2.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Др Фајт је истакао да постоји много књига и нарочито филмова коју су „припремали“ човечанство на све што данас преживљавамо, тако да је и олако прихватамо све законе који се доносе, трудећи се да будемо опрезни и одговорни. Он истиче и да је Немачка већ донела значајне мере у смислу рестрикције људских права, слободе удруживања и тд…

Подсетио је да су немачки Институт за научна истраживања и друштвену политику и др Волфганг Водарг, експерт у областима епидемиологије и респираторних болести, изразили чуђење због начина на који се корона вирус третира и посебних мера које се предузимају.

Званични документ Бундестаг, објављен 2013, бр. 17/12051 тиче се могућих епидемија и катастрофа, и даје препоруке како држава да реагује на то.

„Овај документ“, истиче др Фајт, личи на „образац онога што се дешава у свету, он одсликава ово стање, личи на сценарио“, баш као што су, по њему, и бројни филмови – сценарији могућих исхода догађаја. Истиче да је веома симптоматично то што се процене трајања пандемије, периода инкубације, као и броја жртава које је јавно изнела канцеларка Меркел – подударају са проценама у наведеном документу, старом – 8 година.

Документ, наравно, предвиђа и штету која ће настати услед пандемије, са посебним освртом на све привредне гране. Такође, разматра се и утицај на животну средину и људски род.

Када је реч о животној средини и културном наслеђу – штете неће бити. У документу се наводи да ће привреда бити на великом удару, што не значи да ће страдати крупне компаније. Напротив, уништење очекује мале привреднике – било који ситан, приватни бизнис неће моћи да опстане.

Предвиђа се да неће бити угрожени произвођачи нафте, електричне енергије, запослени у области телекомуникација, информативе, несметано ће радити банке и берзе… Али, туризам и ваздушни саобраћај ће – практично нестати!!! Аутомобили ће постати основно превозно средство, будући да ће возила јавног превоза бити третирана као потенцијална места преношења вируса.

Ипак, највеће последице тврди Фајт настаће по људски род, по свет – онакав какав познајемо. Предвиђају се немири, нереди, грађанска непослушност, велике политичке и психолошке разноликости.

Документ обилује фасцинантним детаљима. На пример, предвиђа се да ће свет погодити Моди-САРС корона вирус – Кови. Такође, да ће се почети у фебруару, те да ће се из Азије „преселити“ у Северну Америку и Европу. Као и да ће последице бити велике, и погодити читав свет. Посебно се третира питање мера које ће бити предузете, и на првом месту је, логично – карантин. А нарочито – самоизолација. Интересантно је да се у документу истиче да ће се различите земље на различите начине односити према вирусу, борити са њим, па ће и последице бити различите.

Документ предвиђа и мере које ће довести до сузбијања основних људских права и слобода, укључујући и право на приватност у властитом дому!!! Последице, у смислу друштвеног живота, биће астрономске.

„Другим речима, живот ће се потпуно променити, бар на пар година“, оцењује Фајт.

Услед болести доћи ће и до смањења производње хране, што ће свакако натерати људе на другачији модел живљења. Новца ће можда и бити, али чему служи новац ако су рафови празни. А, предвиђа се удар и на правосудни систем, будући да би због контроле броја људи на малом простору „ваљало“ укинути пороту. Тако да би, у перспективи, један човек-судија самостално доносио одлуку шта је законито, а шта не.

Ослањајући се на властито искуство, те на понашање популистичких политичара и бројну литературу, др Фајт сматра да се могу стећи сви услови који би довели до нове револуције, сличне оној у Француској.

Закони ће задирати у наше куће, одређивати где, када и са ким можемо да будемо…

„Овај документ је нацрт који се дословце прати“, закључио је Фајт.

Посебно се осврнуо на могућност да неке земље, зарад поштовања мера против короне, уведу и Војни суд, који је чак и изнад Устава. Анализирао је и утицај истакнутих политичара-поштовалаца Ноиних закона (Ноахидских кодекса), као и последице до којих би довели њихова имплементација и издизање на ниво – правила живљења.

Законе људске треба поштовати, све док не буду угрожени закони Божији, сматра др Фајт. А, по свему судећи, то би се могло десити. А онда и људски род, коначно, требао би да се покаже у правом светлу, сачува веру и свет који познаје, и какав воли.

Није чудо што бројни и добро упућени људи на све са Ковидом 19 гледају са великом сумњом. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА