Најновије

"Хрвати ће се излечити од короне, али од мржње према Србима никада!"

"На дан оснивања Независне државе Хрватске медији који говоре оно што Влада Хрватске не сме гласно да каже напали су Србију и Александра Вучића. Напали су српске лекаре, министре, владу, војску. Очекивано као и негирање злочина над Србима у злочиначкој акцији “Олуја” или умањивање јасеновачког геноцида и похвале усташама”, рекао је данас министар одбране Александар Вулин.

Хрватска (Фото: sabor.hr)

Он је истакао да се “Србија против Ковид-19 вируса бори брзо, упорно и организовано.

- Организованије од многих богатијих земаља и то показују бројеви заражених и преминулих. То показују и пакети помоћи привреди и грађанима. То показује и беспрекорно функционисање свих служби државе Србије од здравства до војске. Ако владини медији у Хрватској нису могли да нађу неки бољи разлог да хвале Пленковића а нападају Вучића од епидемије корона вируса могли су и овај да прескоче - оценио је Вулин.

- У Србији нико није ни помислио да напада Хрватску, критикује њене мере или да прави поређења са Хрватима о бројевима заражених у односу на број становника, броју тестираних или броју инфицираних болница, старачких домова. Хрватска Србију једноставно не занима, и све што радите а није на штету Срба радите себи и за себе и пуно среће у томе. Излечићемо и ми и Хрвати корону, али многи у Хрватској никада неће излечити комплексе које осећају према Србији и мржњу према Србима. Желим Хрватској да се избори са вирусом и да има што мање оболелих и мртвих, а желим им и да науче да неће избећи ни једну смрт и несрећу тиме што нападају Србију, останите код куће, будите безбедни - додао је министар.

Карађорђевићи донирали преко пола милиона евра! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА