Најновије

Паметни аутобуси кинеске производње спремни за извоз у Саудијску Арабију

Аутобус на плин дуг 12 метара има јединствену конструкцију и интелигентни систем умрежавања аутомобила, као и паметну командну таблу и систем за помоћ возачу.

Фотографија снимљена 10. априла 2020. године приказује серију прилагођених паметних аутобуса који су скинути са монтажне линије и спремни за извоз у Саудијску Арабију из града Чангде, централна кинеска провинција Хунан. Фото: Xinhua/Ye Kun

Филијала кинеског произвођача возних возила “CRRC Corp. Ltd.” направила је своју прву серију прилагођених аутобуса који се планирају за силазак са монтажне линије и спремни су за извоз у Саудијску Арабију.

12-метарски аутобус на плин, произведен од стране “CRRC Electric Vehicle Co., Ltd.”, одликује се јединственом конструкцијом и интелигентним системом умрежавања аутомобила, као и паметном контролном таблом и системом за помоћ возачу.

Аутобуси за разгледање града посебно су развијени са изванредним ефектима отпорности на зрачење и хлађењем заснованим према радном окружењу у Саудијској Арабији, рекао је Сјао Јонг, заменик генералног директора компаније.

Сјао је рекао да се очекује да ће 20 таквих аутобуса бити испоручено у Саудијску Арабију 20. априла.

Осим наруџбине из Саудијске Арабије, компанија је крајем фебруара примила и наруџбину електричног аутобуса с Новог Зеланда усред борбе против нове епидемије коронавируса.

Основан 2007. године, “CRRC Electric Vehicle Co., Ltd.”, у граду Џуџоу у централној кинеској провинцији Хунан, производи електричне, као и аутобусе на плин и аутобусе посебне намене, као што су школски аутобуси и возила хитне помоћи.

Прочитајте ОВДЕ шта то ради Пекинг на Пацифику.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА