Најновије

УЖИВАЈТЕ: Савршен сeкс у три корака!

Савети за добар секс су литература која се увек чита - некад кришом, некад јавно уз коментаре, али не могу да остану без пажње. Без обзира што их има вероватно исто колико и оних за мршављење, што значи да сте их прочитали већ мали милион...

Илустрација (Фото: принтскрин)

Међутим, ми свеједно верујемо да ће вам ова три отворити очи и указати на неке ствари које сте мало занемарили...

Дакле, ево како у три лака корака да дођете до савршеног секса:

Први корак: Концентрација

Научите да се усредсредите на оно битно (у овом случају сексуални однос с вашим партнером). То значи да ћете научити да игноришете спољашње подражаје, звуке, то како изгледате у одређеној пози и све друго што вас деконцентрише.

Други корак: Миран ум

Свој ум ћете смирити на начин да дубоко и свесно дишете, а све мисли које вам се роје по глави једноставно прихватите и пустите да прођу, а ви се препустите односу са својим партнером.

Немојте се трудити да не мислите на нешто или да не чујете неки звук, него прихватите мисао, послушајте звук и пустите да и један и други оду. Уколико имате проблема с концентрацијом, почните да практикујете медитацију. Помоћи ће вам да научите да буете у тренутку, а не у прошлости или будућности.

Трећи корак: Присутност

Жене кажу да је најважније у сексу - бити присутан. Нису битна сексуална помагала, секси доњи веш и егзотичне позе, него једноставно бити присутан током сексуалног односа.

Укратко, ако сте одлучили да водите љубав, једноставно заборавите на све друго и усредсредите се на то да задовољите партнера, а он ће се усредсредити на то да задовољи вас. Будите присутни у тренутку…

Шта је сексусална интелигенција и да ли је поседујете прочитајте ОВДЕ.

Извор: metro-portal.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА