Најновије

Прогон Срба у вријеме короне

Свједоци смо драги пријатељи да је режим мила Ђукановића, диктаторско мафиократски режим ушао у терминалну фазу лудила. Ситуација свакако погодује тако нечему. Некакво национално координационо тијело уводи диктаторске мјере у земљи. Кршећи устав и законе! Флагрантно! 

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Али свакако најбољи су у кршењу људских права и слобода. Ту су они једноставно велемајстори. Поменућу четири случаја која су се десила и која јасно очитавају о чему се ради. 

Први случај је стављање у карантин једног од лидера ДФ ( Демократски фронт, најјача опозициона групација у ЦГ, доминантно је гласају Срби) Небојше Медојевића у карантин силом на срамоту, заједно са његовом супругом, јер је како они тврде његова супруга прекршила правила самоизолације. Они су већ 11 дана затворени у једном собичку испред њихових врата дежура војска, ваљда да не би побјегли шта ли већ. Једноставно, брука и срамота. 

Други случај је случај такође једног од лидера ДФ Милана Кнежевића, којег је суд баш у доба короне осудио на кућни притвор, наиме ставили су му наногицу као да је обичан криминалац. Ваља напоменути да је Кнежевић био у затвору готово четири мјесеца 2018 године јер је наводно напао полицајца. Једноставно, тужно и ружно! 

Трећи случај је случај момака који су се окупили у једној кући на селу, да побјегну из града, гдје је могућност заразе већа. Претпостављате, неко их је прошпијао, полиција их је похапсила и одредила им притвор од мјесец дана. Сви момци одреда су Срби. Једноставно, фашизам! 

Четврти и најновији случај је случај функционера ДФ-а Радована Ракочевића, који се налази у притвору, јер је шеровао наслов са портала ало.рс, у коме је писало да је Мило Ђукановић заражен корона вирусом. Одређено му је задржавање до 72 сата. Једноставно, диктатура! 

Да резимирам, пандемија ће проћи, вријеме слободе ће доћи, гледаћемо се очи у очи, а ви ћете спустити поглед! Будите сигурни да је ваш пад неминован, и да га никакве мјере НКТ не могу зауставити.

Браћо моја Срби, само сложно само јако до коначне побједе! Слобода је близу! 

Прочитајте ОВДЕ  претходну Ераковићеву колумну где појашњава...

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА