Најновије

ПРОСТИТУТКЕ О СЕКСУ У ДОБА КОРОНЕ: Маске постају фетиш! Питају ме да ли кашљем, а када се скинем...

Посла има преко главе, али нема љубљења и обавезно је ношење маске током секса! Муштерије се не буне што морају да их носе, маске су многима чак постале фетиш, и то их узбуђује. Ипак, радимо само до 16 часова, да ни ми ни клијенти не прекршимо полицијски час, поручују проститутке!

Илустрација (Фото: принтскрин)

Нема кризе

Упркос опасној зарази, ванредном стању и ограниченом кретању, проституција у Србији цвета. Маја (24) из Новог Сада је рекла да упражњава све заштитне мере и да редовно дезинфикује простор у ком ради.

- Све функционише нормално, радим као и раније, али до 16 сати, како ни клијент ни ја не бисмо прекршили полицијски час. Наравно, нема љубљења! Ни у регуларним условима то нисам често практиковала, а сада то строго избегавам због вируса. Такође, током секса користим заштитну маску, а клијент, ако жели, може своју да понесе од куће. О кондому је излишно причати, подразумева се да је обавезан. Што се мене тиче, све позе долазе у обзир, али немате разлога да се бринете! Здрава сам, одржавам личну хигијену, а простор у ком радим редовно чистим - испричала је ова савесна проститутка.

Њена колегиница Ивана (20) из Београда похвалила се да последњих недеља, од увођења ванредног стања, посла има и више него раније!

- Телефон ми стално звони и долазе ми мушкарци свих узраста. Очигледно је да је сада свима потребно мало више секса, да се ослободе стреса. Притом, мушкарцима су затворени други облици забаве, попут кладионица или кафана, па им добро дође да мало побегну од куће. Мени све то, наравно, одговара, јер добро зарађујем на њима.

На другој страни, Тина (25) из Београда је открила да су муштерије у почетку обазриве, па је запиткују да ли кашље и да ли је недавно имала температуру.

- Међутим, чим се скинем гола, забораве на корону! Нисте ви први који ме је питао како се клијенти и ја штитимо од вируса. То питање ми у последње време постави скоро сваки клијент, и чини ми се да људе то сада занима више него цена и шта нудим за тај новац. Наравно да сам предузела све да заштитим своје здравље, али и здравље сваке муштерије која ми дође у стан, али поштујем и полицијски час - истакла је ова продавачица љубави.

'Логично да је здрава'

Београђанка Сања (32) нам је открила и да су маске сада постале фетиш међу клијентима!

- Велики број муштерија ми је признао да их чак узбуђује то да носим маску током секса, ваљда им то некако делује егзотично, тајанствено... Немам проблем с тим, на првом месту ми је да испуним жељу клијенту. Иначе, не практикујем ношење заштитне маске, само по захтеву клијента. Самим тим што радим овај посао, логично је да нисам болесна, а не бих ни примила муштерију која кашље или има температуру. Једино су обавезни кондом и рад до 16 сати, због полицијског часа, јер не желим да кршим закон - рекла нам Сања (32).

Проституција је, иначе, законом забрањена у Србији, али продавачице љубави одговарају само прекршајно за то. Према закону, ко се одаје проституцији, користи услуге проституције или уступа просторије ради проституције биће кажњен новчано од 50.000 до 150.000 динара, или казном затвора од 30 до 60 дана. 

Др Марић: Секс у доба короне је безбедан, али уз маску и 'отпозади'

Секс у доба короне може бити безбедан, али уз одређене мере опреза, поручују стручњаци! Љубљење је строго забрањено јер се вирус преноси капљичним путем, а лица нам морају бити прекривена маском и удаљена. Међутим, и у тим околностима могу се практиковати позе попут "псећи стил" и "каубојка с леђа" 

Сексолог и психијатар др Јован Марић сматра да људи у време ванредног стања и пандемије коронавируса не требају себи да ускраћују секс, јер их то ослобађа напетости и стреса.

- Међутим, неопходне су мере заштите. Овај вирус се преноси капљично и посебно су угрожени уста, нос и очи, што значи да је током сексуалног односа љубљење неприхватљиво! Уз то предлажем и да се користе позе у којима лица партнера нису близу, већ су на раздаљини од барем једног метра. Ту су најзахвалније и најпопуларније позе, "отпозади" или такозвани псећи стил, као и "каубојка с леђа", односно поза у којој жена седи на мушкарцу, али му је окренута леђима. Уз то, саветујем и да оба партнера носе маске током сексуалног односа - казао је Марић.

На другој страни, он упозорава и да сада није време да људи срљају у сексуалне односе са особама које не познају добро, јер они који нису у стабилној вези задовољење својих потреба и релаксацију могу подједнако успешно да постигну и мастурбацијом.

Да ли се корона преноси полним путем прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА