Најновије

ЕВО КАДА ЋЕ СЕ НАСТАВИТИ СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ: Сви клубови ће имати обавезу да поштују само једну ствар!

Какав ће бити фудбал после короне? Ово питање добио је потпредседник ФСС Марко Пантелић током гостовања на телевизији "Прва", а затим је дао одговор који интересује све љубитеље најважније споредне ствари.

Пантелић (Фото: Јутјуб)

Укратко, Пантелић сматра да ће се сезона наставити, али да је реално да се завршетак свих шампионата одигра без публике.

- Пошто сам стално у контакту са УЕФА и ФИФА и осталим Савезима, ми сада имамо разоразне приче. Имамо ситуацију Белгији где се неће завршити и остаће тако како јесте. Друга првенства, гледамо Бундес лигу - они су спремни да наставе и наставиће за месец дана. Да ли ће то бити 15. мај или 1. јун, то још не знам - рекао је Пантелић и додао:

- Ми ћемо се понашати у складу са одлукама Владе Србије. Сви наши клубови имају обавезу да се понашају у том складу. Мало је и конфузна ствар око тренирања. ФСС је апослутно у својству Владе Србије, тренинга нема, кад буде постоијала могућност за тренинге, Министартство ће обавестити Савез да могу да тренирају по двоје, па да се шири у групе. Надамо се да ћемо завршти првенство. Ми смо апослутно оптимисти, али морамо да будемо стрпљиви до краја да би дошли у ситуацију да изађемо на улицу уопште.

Голман Звезде у новој хуманој мисији. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА