Најновије

ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ ЋЕ ПРОГУТАТИ ЧИТАВУ ЕВРОПУ И АЗИЈУ: Чувени руски видовњак предвидео узнемирујуће догађаје

Сергеј Вронски је један од најпознатијих и најауторитативнијих прогностичара будућности. Сергеј Алексејевич је филозоф, психолог, као и исцељивач, прогностичар и астролог.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Сергеј Вронски био је, између осталог, лични астролог Рудолфа Хеса – немачког политичара који је био заменик Хитлера у Националној социјалистичкој немачкој радничкој партији.

Вронски је познат по својој књизи предсказања “Хороскоп за Еву”, у оквиру које је изнео низ предвиђања, међу којима има пуно оних која су се до сада већ испунила.

Дакле, у књизи се предвиђа и распад Совјетског Савеза, као и рат на Кавказу. Такође је описано да ће се ускоро догодити најгори од свих ратова које је човечанство икада видело – Трећи светски рат, који ће прогутати читаву Европу и Азију.

Вронски је био свестрани видовњак, јер је поред астрологије у својим предвиђањима користио неуронаутику – науку о сновима.

Сергеј је од детињства имао снове који се, према његовим сопственим изјавама, увек остварују. То је указивало на то да је Вронски одувек имао урођени дар за предвиђање.

А у сновима је видовњак понекад видео заиста застрашујуће слике.

На пример, Вронски пише да је једном у сну јасно видео градове који горе, градове попут Сан Франциска, Лос Анђелеса, Калифорније… И у исто време у сну је зачуо гласан, јасан глас: „Ово је Содома и Гомора “.

Сергеј Алексејевич Вронски предвидео је свету низ невоља које би се могле остварити у наредним деценијама.

Такође, Вронски је рекао да најјача планетарна катаклизма, која управо може послужити као инструмент виших сила за уништавање великог броја градова, као знак упозорења да се човечанство понаша непромишљено и језиво, не размишљајући о сутрашњем, није тако далеко.

Многи су згрожени када прочитају таква предвиђања. Неки уживају у томе да буду уплашени на овај начин. Неко упадне у депресију или га чак ухвати паника.

Али после оваквих пророчанстава важно је размотрити, можда чак и донети, исправну одлуку и закључак, да је неопходно да променимо сопствени живот, да постанемо бољи и на тај начин променимо свет око себе, чинећи га бољим и поузданијим местом за живот. Ко зна, можда, ако већина светске популације почне да се понаша оговорније, онда човечанство може да избегне глобалне катаклизме, 
невоље и ратове.

Како су Немци савладали корона вирус? Тамо где су они добили прву рунду, друге државе су подбациле. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА