Најновије

ПОЛИТИЧАР ИЗ БАЊАЛУКЕ ОПЛЕО ПО ВУЛИНУ: "Од кад те је Вучић поставио на позицију не скидаш тај комбинезон! Изгледаш као кинески Рамбо!"

Војин Мијатовић, потпредседник СДП БиХ, који је годинама био на високим функцијама као кадар СНСД, оштро је реаговао на изјаву министра одбране Републике Србије Александра Вулина, које је поручио да је "војска Србије ту, ако неко узнемири Републику Српску".

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Мијатовић је навео да се у официјалном обраћању, генерално труди да поштује и саговорника и институцију. Mеђутим, oн истиче да му "количина глупости" коју на дневном нивоу изговори министар Вулин, не дозвољава "нормалан начин комуникације".

“Прво покушај, за ради дигнитета Републике Србије убудуће када помињеш БиХ да се обраћаш са поштовањем јер се и ја обраћам са поштовањем према Републици Србији. Ако ти то твоје ментално стање не дозвољава онда потражи стручну помоћ.

Друго, свестан сам да као земље још пролазимо кроз процес транзиције, те да ће требати времена да се успостави систем, али сама цињеница да си ти министар одбране мислим да представља највећу срамоту за сваког српског војника како данас тако и у прошлости.

Ти човече ниси био способан ни редовни војни рок да служиш, а од кад те је Вучић поставио на позицију не скидаш тај комбинезон и морам ти рећи изгледаш ко кинески Рамбо, јадна Србија шта је дочекала.

Треће, то што очигледно сваки други дан промашиш терапију па трабуњаш све и свашта опет је нажалост до тебе.

На крају, уразуми се човече драги 2020. је година, цео свет иде напред, сви раде на развоју друштва, економије, културе, спорта, а ти кинески Рамбо лечиш своје фрустрације што си био неспособан за војску на грађанима Србије и Босне и Херцегоцине”, написао је Мијатовић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Ана Брнабић написала у ауторском тексту за “Вашингтон тајмс”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА