Најновије

ПОЛИЦИЈА ПОТВРДИЛА: МИГРАНТИ СУ СИЛОВАЛИ ДЕВОЈКУ У БАЊИ КОВИЉАЧИ! Из Комесаријата за избеглице покушавају да заташкају лажима! (ВИДЕО)

Док полиција каже једно, комесар за избеглице Владимир Цуцић каже нешто друго и шири лажне вести! Мигранти нису напали ни једну жену и ја сам поносан на политику моје државе, каже Владимир Цуцић из комесаријата за избеглице. Он такође тврди да се Србија боље брани против илегалних миграције од „свих оних који су ставили жице и добермане и струју“.

Шеф Комесаријата за избеглице Владимир Цуцић (Фото: Јутјуб)

Владимир Цуцић је познат по ширењу лажних вести и извртању чињеница и наравно да није спорно да су мигранти често нападали жене у Србији. Ипак из vestidana.rs су одлучили да наставе истрагу његових тврдњи, а полицијске архиве садрже извештаје о нападима не жене који су у тренутку када су извршени прошли испод радара и без велике пажње медија.

Група азиланата силовала је у Бањи Ковиљачи жену, страну држављанку, која је као гост боравила у овом туристичком месту, потврђено је у Полицијској управи Шабац.

Како је истрага у току, у полицији су могли само да потврде да се случај, окарактерисан као кривично дело, десио и да су у њему учествовали азиланти који се налазе у Бањи Ковиљачи, као и то да је силована жена дала изјаву лозничкој полицији.

Истрага ће утврдити детаље, а полиција заједно са судским органима и тужилаштвом ради на расветљавању околности под којима се случај догодио.

Као извршиоци, пријављени су азиланти, а детаљи нису доступни како се не би реметила истрага, речено је у полицији, као и то да је силована жена према законској процедури упућена на лекарски преглед пошто јер кривично дело захтева мишљење и налаз лекара експерата.

Погледајте како је комесаријат ширио лажне вести да мигранти нису напали ни једну жену у Србији, на следећем снимку:

Цуцић је надавно демантовао и снимке миграната који прелазе границу са Србијом током пандемије, рекавши да се друштвеним мрежама шире стари снимци. Ипак на снимцима се могу видети наши војници и полицајци који носе маске како би се заштитили од вируса.

На које начине представници државних органа заташкавају нападе миграната, тврде да до сада нису нападали жене по Србији, можете видети на следећем снимку заједно да фотографијама жртава насиља:

Страни медији потврдили да се мигранти из Европе враћају у Србију! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Блиц/vestidana.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА