Најновије

НЕСТОРОВИЋ ПРИЗНАО: Све рачунанмо као жртве короне! И ону жену са можданим ударом од 92 године и оног човека са карциномом

Нису све земље пријавиле тачан број умрлих од коронавируса, али Србија је била поприлично поштена у томе, открио је доктор Бранимир Несторовић.

Доктор Бранимир Несторовић (Фото: Јутјуб)

- Статистика бележи оно што земље пријављују. Бугарска је слична нама по броју становника. Просто је невероватно поверовати у њихове податке. За Словенију је одлично како се изборила с обзиром на близину Италији. Хрватска ради брзе тестове, а ми радимо брис из носа. Зашто неко смањује резултате, зашто неко повећава, то је питање политике сад - открио је доктор на ТВ Пинк, па се осврнуо на поједине примере из Србије.

- Читао сам рад једног италијанског стручњака. Мени је умро пријатељ кардиохирург Марковић, умро је и од другарице моје брат... Ја сматрам да смо ми били веома поштени при признавању резултата. Све смо рачунали да су умрли од Kовид-19. И ону жену са можданим ударом од 92 године и оног човека са терминалном фазом карцинома... Сад је питање да ли су умрли од примарне болести или од корнавируса. А ми смо их све водили да су од короне - објаснио је доктор Несторовић.

Kако Бил Гејтс спрема глобалну диктатуру прочитајте ОВДЕ.

Извор: Пинк, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА