Најновије

НЕВИЂЕНО ЧАК И ЗА ВРЕМЕ СУБОТИЋА! Да ли је Љуба Пантовић боља мајка од Анабеле Атијас?!

Када је Анабела Атијас ушла у "Задругу", нико није ни слутио у ком правцу ће овај ријалтида да крене. Она је након уласка рекла да је њен мотив за улазак у ријалити личне природе, то јесте да је она желела аудиторијуму који прати ријалити да покаже ко је она заправо, али неколико недеља након њеног уласка ми сведочимо породичним свађама које нису виђене у "Задрузи" чак ни за време Суботића.

Љуба и Анабела (Фото: Јутјуб)

Након што је Анабела физички насрнула на свој зета Марка Миљковића, контактирали смо познатог психијатра Јована Марића како бисмо се распитали, како цела ситуација може да утиче на психичко стање Луне Ђогани, а он нам је том приликом рекао да се ради о ауторитативној мајци која није имала право да своје брачне проблеме откирје својој кћерки Луни, јер је она имала право да као дете одраста у илузији да су јој оба родитеља савршена.

Душан Величковић је на основу наталне карте Ђоганијеве рекао да Луна има ауторитативну мајку и потврдио мишљење психијатра, као и да због тога она има застој у развоју као личност, због чега никада неће имати самопоуздање. Све то има за последицу њене исхитрене потезе у "Задрузи" и изјаве због којих се након тога каје.

Након што је јуче Анабела насрнула и на кћерку Луну и то на велики празник, сви су остали у шоку, а Гаги Ђогани је јутрос у разговору са кћерком рекао да сматра да су они гори од Суботића.

- Увек сам се смејала Суботићима, нисам могла да верујем шта раде, а ја сам се нашла у горој ситуацији - рекла је Луна.

Подсећамо да је Љуба Пантовић у прошлој сезони "Задруге" ушла у ријалити како би изгладила односе са ћерком Александром Суботић, што је на крају и успела, а такође и како би раскринкала свог бившег зета Давида Драгојевића који је у то време био са Аном Кораћ, због које је оставио Александру, а да са њом није ни званично раскинуо. Подсећамо  и да је Љуба успела у својој намери, са ћерком је и даље у добрим односима.

Љуба и Анабела су се чак среле у емисији Огњена Амиџића, непосредно пред Љубин улазак у ријалтити у прошлој сезони.

Оне су том приликом учествовале у психолошком тесту. Свако је морао да изабере човечуљка, од њих двадесет који су били распоређени на крошњи једног дрвета.

Љуба је изабрала човечуљка који је носи једног на леђима и помагао му.

- Увек сам помагала људима и увек ћу - рекла је Љуба, а Анабела је затим изабрала оног који је био на врху дрвета.

- Волим да замислим себе на врху, то ми даје снагу - рекла је Анабела.

- До врха се лако стиже и са ове моје позиције, мислим да то није тако битно - пресекла је Љуба њено излагање.

- Доста сам ја била доле - додала је Анабела помало огорчено.

Да ли Анабела користи овај ријалити како би излечила своје фрустрације или је она заиста мајка одбачена од свог детета и недовољно уважавана од своје деце?

Прочитајте ОВДЕ  како је изгледао тај скандал, погледајте видео.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА