Најновије

ЖЕНЕ ПРИЗНАЛЕ: Уз ове позе постижемо врхунац загарантовано!

Није тајна да велики број жена има потешкоћа да доживи врхунац током интимног односа. Сатистике кажу да чак 75 одсто припадница нежнијег пола није у стању да доживи оргазам током самог чина и то без разноразних "помагала".

Илустрација (Фото: принтскрин)

Да не буде забуне, није реч о женама које имају поремећај нормалног сексуалног нагона. Не, реч је о женама нормалних сексуалних апетита, чулности, функција...

У чему је онда проблем?

Донекле је крива "сложена анатомија женске интимне регије". Г-тачка није увек "доступна" за стимулацију током секса. Један од разлога је и тај што је великом броју жена потребно да се са партнером повежу емотивно да би осећале и физичко узбуђење.

О томе шта им је потребно да би достигле врхунац, које позе им највише одговарају, открило је седам жена. Ово су њихови предлози и савети.

1. Мисионарка

-  Никад нисам доживела оргазам током секса, па смо партнер и ја за почетак дали шансу доброј, старој мисионарској пози, с тим да сам ја подигла кукове - открила је на форуму, на којем се размењују интимна искуства и савети, једна жена која је желела да остане анонимна.

- Упалило је! Сада користим и јастук како бих подигла карлицу. Готово увек постигнем врхунац, а то ми се дешава и када сам на њему.

2. “Обрнута” каубојка

Ова посетитељка форума се пожалила да је њен дечко има проблема са одржавањем ерекције, што је утицало и на њен ужитак у интимним односима.

- На крају сам открила да мој партнер најдуже може да 'издржи' у пози 'обрнуте' каубојке (седим на њему, али сам му окренута леђима). Уз додатну стимулацију моје ерогене зоне, обоје смо били у стању да доживимо врхунац.

3. На ивици

- Можда ће звучати необичмно, али први оргазам доживела сам док су ми ноге 'висиле' с кревета. То је савршен угао под којим мушкарац може да стимулише моју 'тачку'. Истина, за ову позу су потребни јаки трбушни мишићи, с обзиром на то да половина задњице практично 'виси' с кревета.

4. На њему

Ова учесница форума каже да обично нема проблем да доживи врхунац, једино јој то не полази за руком током односа. Уз мало експериментисања са партнером, ситуација се променила.

- Партнер и ја смо нашли позу која мени највише одговара, а то је да сам ја на њему. 'Трење' у тој пози је било идеално, а кружни покрети моје и његове карлице, уз његову додатну навигацију покрета, били су довољан стимуланс за оргазам.

5. На стомаку, али...

Јена жена каже да јој је било потребно доста времена д открије како да дође до врхунца. А онда је открила ову позу.

- Најбоље је кад лежим на стомаку с подигнутим боковима (са и без подупирања јастуком). Интензитет сам појачала тако да сам кружила куковима у правцу казаљке на сату и стезала мишиће карлице.

6. Једна нога у ваздуху

Неке од учесница форума су се пожалиле на величину "поноса" својих партнера, која може да изазове више бола него ужитка. А ово је поза која је помогла једној од њих...

- Оно што је за мене коначно упалило, било је држање леве ноге изнад десног рамена. Можда звучи чудно, али мени је то помогло.

7. Лагано уживање

Можда то мушкарци не знају, велики број жена ужива у спором, али интензивном сексу. Тако је и са једном од ових жена које су на поменутом форуму размењивале искуства.

- Нисам могла да доживим врхунац са било ким. Била је потребна озбиљна веза и много хемије да бих се опустила и доживела врхунац. Оно што је коначно упалило био је врло полагани секс. Волим кад се гледамо и када могу да видим колико ужива. То ме заиста узбуђује.

Који секс жене памте прочитајте ОВДЕ.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА