Најновије

БИЛ ГЕЈТС НАСТАВЉА ТАМО ГДЕ ЈЕ ХИТЛЕР СТАО! Спроводи се пројекат еугенике! Свет упозорава на злогласан план милијардера за време пандемије

Нико није био активнији у промоцији и финансирању истраживања вакцина за коронавирус од Фондације "Бил и Мелинда Гејтс". Мултимилијардер Бил Гејтс наставља тамо где је стао Адолф Хитлер. Један од најбогатијих људи планете практично спроводи злогласни пројекат еугенике, чија је суштина истребљење такозваних нижих раса, мање вредних људи и драстично смањење људске популације на планети.

Мултимилијардер Бил Гејтс (Фото: Јутјуб)

Ово су тврдње америчког истраживачког новинара Едвина Блека, који ставове поткрепљује гомилом различитих и, могло би се рећи, готово непобитних тврдњи.

Гејтс, оснивач "Мајкрософта", у последње време најпознатији као гуру вакциналног лобија, одавно је назван пророком, а многи ће рећи и изазивачем светских пандемија, на несрећи је згрнуо милијарде долара.

И слично ће, не крије то ни сам, урадити и на коронавирусу. Вероватно нико није био активнији у промоцији и финансирању истраживања вакцина за коронавирус од Фондације "Бил и Мелинда Гејтс". Од спонзорисања симулације глобалне пандемије коронавируса свега неколико недеља пре него што је саопштено да је дошло до заразе у Вухану, до финансирања бројних корпоративних подухвата за развој нове вакцине за нови вирус, Гејтс је увек био ту.

Оно што се мало зна јесу везе Гејтса са највећим злом савременом човечанства - нацизмом!

Наиме, како подсећа Блек, још 1980. године Гејтсов "Мајкрософт" спојио се са чувеним ИБМ, оснивача Томаса Џеја Вотсона, ватреног заговорника теорије еугенике, која је подразумевала елиминацију такозваних нижих раса и стварање натчовека помоћу биоелиминације слабих јединки и нација.

Како тврди Блек, Вотсон је направио дил са Хитлером, здушно помагао Холокауст и на томе зарадио велики новац. Сарадња није престала ни кад су САД ушле у рат са Трећим рајхом, а оснивач ИБМ се доказивао на домаћем терену организовањем логора за Американце јапанског порекла и уједно основао организацију мистериозног назива Планирано родитељство.

Огласио се и Роберт Кенеди млађи, братанац Џона Кенедија, који је Гејтса тешко оптужио да се спрема да згрне силне паре од најновије пандемије.

- Вакцине су за његову фондацију прилика за стварање технологије која ће развити глобалне имунитетске пасоше. Гејтс је 2010. дао 10 милијарди долара СЗО, тражећи да ће ради на смањењу популације на планети, између осталог, и експерименталном вакцинацијом.

Како каже професор права Дејан Мировић, очигледно је да у Америци постоји и четврта грана власти:

- Њу чине Гејтс, Сорош, Клинтон и остали који би да остатку планете диктирају како треба да живи и како да умире. Они извођаче радова имају и у Србији.

Познати београдски адвокат Иван Симић сматра да су стварне последице последње технолошке револуције, чији је Гејтс симбол, ствар за посебну анализу:

- Међутим, његов утицај на глобални здравствени систем који остварује кроз СЗО врло је забрињавајућ. Лично не верујем у добре намере некога ко је савремено друштво подредио виртуелном свету и индиректно потчинио својим финансијским интересима. Тим пре што је председник САД као израз суверености народа Америке обуставио финансирање СЗО. Ако најнапреднија светска цивилизација, што Америка још свакако јесте, нема поверење у тај исти СЗО, онда нема никакве дилеме да се ради о некаквим скривеним побудама елите окупљене око СЗО и његових преосталих финансијера, који постају огољени и видљиви. Свакако, увек бих своје поверење поклонио Новаку Ђоковићу, чије је физичко и ментално здравље предуслов за све што је урадио и постигао него софтверашу Гејтсу. Уосталом, глобалистички концепт здравственог система који је Италија прихватила, а на штету свог државног здравства, показује сада праве резултате.

Бивши оперативац ДБ Божидар Спасић сматра да иза свега стоји бизнис:

- Све организације које је формирао Савет безбедности УН само су параван за бизнис глобалних компанија које на несрећама широм света зарађују. Свака од тих организација у свакој пандемији види могућност за зараду. То је прилика за Гејтса, Сороша и остале владаре света да оплоде свој капитал.

Која катастрофа “библијских размера” нас очекује после пандемије сазнајте ОВДЕ.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА