Најновије

МУП у проблему! Објављени докази полицијске тортуре за које су мислили да су уништени! (ВИДЕО)

Иако су му полицајци који су га на Васкрс привели, вређали и тукли обрисали све податке са телефона и диктафона, Бојан Савић из удружења Грађанска патрола успео је да их, уз помоћ ИТ стручњака, поврати и објави на интернету доказ о незаконитом поступању полиције.

Бојан Савић (Фото: Правда/Хелм Каст)

У екслузивном интервјуу за Хелм Каст он је детаљно испричао разлоге због којих је заустављен, похвалио патролу која га је зауставила, а онда су на лице места дошли два инспектора и кренули да га провоцирају а затим га и ухапсили уз псовање деце и бројне увреде. Савић је након шпто је везан лисицама и убачен у полицијски ауто добио од инспектора песницом ударац у главу од ког му је пукла бубна опна и мора на хитну операцију да би спасао слух. 

Након тортуре и држања четири сата у станиции Савић је пуштен али су са његовог диктафона и телефона обрисани сви снимци, а телефон враћен на фабричка подешавања.

Он је нападнут од стране припадника ПС Стари Град, а са адвокатом тражиће казне за полицајце и верује да уз доказе које поседује они након поступка не смеју да остану да раде у полицији. Напад на Савића је само један у низу напада који су припадници МУП извршили против грађана током ванредног стања.

Снимак напада на Бојана и псовке које је полиција изговарала можете чути ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА