Најновије

МИЛОВ ПОСЛЕДЊИ КРУГ: Енергија и жеља народа да нешто промени никад није била већа! Ђукановић је највећа пошаст и клептоман у историји ЦГ!

Пандемија у Црној Гори полако попушта. Мјере су све блаже и брзо ће се живот вратити у нормалу.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Пролази дан за даном. Ђукановић је свјестан да ће се литије и протести наставити. Није то само због закона о слободи вјероисповјести, већ и пропадања друштва и државе. Афере су свакодневница.

Скандали и марифетлуци владајуће клике, ређају се као на траци. Не постоји нико у врху државе ко може да се избори са криминалом и корупцијом. Устав не постоји. Закони не важе. Судство и полиција су партијски, људи из врха тих институција су чланови организованих криминалних група, па није чудо да се ниједан случај не може решити. ДПС и његов лидер су потпуно паралисали систем.

Опозиција овога пута, ипак покушава задати завршни ударац већ трулом и пропалом режиму. Енергија и жеља народа да нешто промјени никад није била већа. У ваздуху се осјећа мирис слободе и нада да ће власт коначно постати смјењива. Од читавог региона, једино се у Црној Гори ништа не мијења три деценије. Пријети нам опасност да постанемо робови једног човјека, да сви радимо за прву породицу и њихове тајкуне, а наше заједно са нама пропадну и сруше се као куле од карата.

Мило је свјестан да му се трон дрма. Због тога је опет почео да брани државу и дијели народ. Како он каже “референдумске вриједности”. Да брани независност. Досадило је више и старим и младим па и либералима чак да му је то једина тактика. Сви се питају: “Оће ли се референдум икад завршавати”. Није држава торба да је неко понесе, под пазух гдје хоће. Није снага државе у лажи већ у истини.

Патриотизам је борба против криминала, отварање радних мјеста, плаћање пореза и борба за просперитет младих људи. Патриотизам је улагање у школе, болнице и путну инфраструктуру. Патриотизам је одбијање младих од дроге, а не увлачење у њу. Патриотизам је све што нијеси ти. Сваки човјек који живи поштено, а успио је да преживи твоју владавину је умјетник и херој.

Сад си ударио на цркву, плус филозофираш о томе, а о цркви не знаш ништа. Рекао си да јасно знаш ко си ти. И био си у праву. Сви знамо ко си. Ти си највећа пошаст и клептоман у историји Црне Горе. Ти си нешто што Црна Гора ничим није заслужила. Народ који се бори да преживи, црква је коначно ујединила.

И сви ће кренути против твоје власти и приватне државе. Против неправде. Твој патриотизам је лажан и како неко мудри од мене рече: “Последње уточиште хуље”. Ето га теби и теби послушним, али знај чим се све са Короном заврши чека те крај. И твој последњи круг.

Прочитајте ОВДЕ јучерашњу колумну Велимира Ераковића.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА