Најновије

АНДРИЈА МАНДИЋ УПОЗОРАВА: Био сам сведок бруталног понашања црногорске власти, успоставља се репресивни режим!

Андрија Мандић, лидер Нове српске демократије и посланик Демократског фронта понашање црногорске полиције на сахрани истакнутог историчара Владимира Јовићевића на гробљу у Ободу Црнојевића као "невиђен скандал и срамоту". Митрополиту црногорско-приморском Амфилохију и Андрији Мандићу полиција је уручила позив да се јаве Тужилаштву, под претњом хапшења, због присуства сахрани.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

- Искориштена је ова пандемија да се успостави један репресивни систем сличан оном из 1948. године. Ја сам био сведок једног бруталног понашања црногорске власти као што су се многи људи у овом времену суочили са одмаздама. Гледао сам својим очима како је полицајац митрополиту Амфилохију уручује позив зато што је урадио оно што је његов основни посао – сахранио човека који је у времену када је он постојао митрополит био заменик председника Епархијског савета. Шта је природније него да сахрану обави наш митрополит, свештенство наше цркве.

Гледао сам то бахато понашање и срамоту где полиција тројици синова Владимира Јовићевића уручује позив, пола сата након што су сахранили свога оца, да се хитно јаве у станцу милиције, казао је у Мандић у Скупштини Црне Горе.

Почела седница Савета безбедности УН о ситуацији на КиМ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА