Најновије

БОЛЕСНО! Трамп позивао на "лечење" дезинфекцијским средствима, а сад тврди да се шалио!?

Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да је био саркастичан када је говорио о могућности убризгавања дезинфицијенаса у људско тело за лечење коронавируса, преносе агенције.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Трамп је раније предложио истраживање неуобичајених метода за лечење коронавируса, међу којма су употреба ултраљубичастих зрака и убризгавање агенаса за чишћење у тела пацијената.

Он је то изнео на конференцији за новинаре, након што му је представљен извештај саветника за науку и технологију службе безбедности Вилијема Брајана, у којем се тврди да ултраљубичасти зраци и топлота имају моћан утицај на патогене.

У студији се наводи и да избељивач може да уништи вирус из пљувачке у року од пет минута, док исопропил алкохол може да га уништи за минут, преноси Дејли мејл.

Ту идеју већ је одбацила медицинска струка, а пулмолог Вин Гупта је на каналу НБЦ њуз упозорио јавност да она може имати фаталне последице.

Реаговале су и компаније које производе ова средства и апеловале да се никада не убризгавају у људски организам ни варикина ни средства за дезинфекцију.

Прочитајте ОВДЕ   ко још стоји иза крађа лозинки Бил Гејтса и СЗО.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА