Најновије

Откуд на Tвитеру, па још о Косову?

Да ми је неко рекао да најглупљи од свих предсједника, који не говори ниједним страним језиком и који и даље држи негативни факултетски рекодр, са просјеком 6,00 користи твитер не бих му вјеровао. Али нађох на медијима да је Ђукановић твитовао.Зачудим се, мало се загледам кад он пише о Косову!

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Пише: Велимир Ераковић

Он, издајник који је међу првима признао ту лажну творевину нуди се као неко ко би био од врле помоћи у решавању тог проблема. Пријатељ оних који су Жуту кућу направили да би Србима органе вадили, Тачија, Раме, Харадинаја и осталих српских крвника би да савјетује.

Наравно,он може само да каже како је најлакше предати у руке ових злочинаца Свету српску земљу. Држава Србија, предсједник Вучић први а затим и министар иностраних послова Дачић, морају хитно да упуте протествну ноту тој багри и забране му да Србију помиње у било ком контексту. Мијешајући се у унутрашње ствари Србије, грубо нарушава међународно право и позиције државе о којој говори.

Наравно,ово није ништа ново од Мила Ђукановића чије ће име остати синоним издајника, највећег рођеног у српском народу. Краљ Никола је освајао Косово и Метохију, кључеве Високих Дечана предао Митрополиту Гаврилу Дожићу, прва химна изворна Црне Горе је “Онамо Намо”, Његош у Црногорској Библији Горском вјенцу тугује и криви Косово за пропаст Српства васколиког, а овај билмез се нашао да паметује и помаже. Да можда покаже пут до најбезболније издаје?

Овдје се може говорити и о намјерној провокацији Срба у Црној Гори,јер га сад очекује нови налет литија и демонстрација који ће га одувати као јак вјетар гранчицу која се већ добро навила. А што се тиче твитера и твитовања, мислим да је угледавши се на остале, едуковане државнике, покушавши да личи на њих, зец из Растока поступио по оној народној. Виђела жаба,да се коњ поткива,па и она дигла ногу. 

Шта Курти спрема са такозваном Владом лажне државе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА