Најновије

КАПУТО: Сорош је прави вирус који стоји иза свега!

Прошле недеље Мајкл Капуто, један од политичких саветника и стратега који је био ангажован током председничке кампање Доналда Трампа 2016. године, именован је за помоћника Секретара за односе са јавношћу при Министарству здравља САД.

Џорџ Сорош (Фото: Јутјуб)

Новоименовани портпарол Министарства здравља, претходних месеци је оптуживао Џорџа Сороша и породицу Ротшилд за покушај злоупотребе, односно експлотацију пандемије вируса корона у циљу промовисања својих активности, политичких и економских циљева.

Капуто је претходних месеци оштро нападао ове две моћне породице преко свог Твитер налога. Међутим, пре ступања на нову дужност, Капуто је обрисао више од 1.300 твитова. Медијска кућа Си-Ен-Ен је у архиви интернета пронашла неке његове објаве на овој друштвеној мрежи.

​Медијски стратег у једном од твитова, жестоко је одговорио једном аналитичару, који је хвалио Џорџа Сороша како се ангажовао у борби против пандемије.

„Шалиш се? Сорошева политичка агенда захтева пандемију“, написао је Капуто, након чега је уследио још један твит у коме је објавио Сорошеву фотографију на којој је писало „Прави вирус који стоји иза свега“, додајући мртвачку лобању и надгробни крст.

За Давида Ротшилда (економисту који нема везе са моћном породицом) је написао да је урођени елитиста, чија породица „жуди за контролом“, наводећи да они стално износе лажи о председнику Трампу.

Овај економиста је познат Трампов критичар, који за председника САД тврди „да је спреман за убиство, само да остане на власти“.

Прочитајте ОВДЕ   какву то истину треба да сазна свет.

Извор: rs. sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА