Најновије

СРПСКА ОПОЗИЦИЈА ЈЕДИНСТВЕНА, БОЈКОТ ОСТАЈЕ: "Нећемо на Вучићеве лажне изборе! За седницу Скупштине планирамо две могућности"

"На јучерашњој састанку целокупне српске опозиције није било ни једног момента речи о враћању у Скупштину Републике Србије нити о учешћу на лажним изборима који су расписани и које власт, по свему судећи, планира да настави током јуна или јула", саопштио је Председник Покрета за преокрет Јанко Веселиновић, који је неформални председавајући састанака српске опозиције.

Представници опозиције која бојкотује изборе (Фото: Јутјуб)

“На јучерашњој седници потврђено је пуно јединство целокупне српске опозиције и главна тема састанака било је саопштавање ставова поводом неуставног увођења ванредног стања, злоупотребе тако уведеног ванредног стања кроз гушење медија и затварање неподобних грађана. У том смислу договорено је заједничко обраћање представника српске опозиције у понедељак и договор око саопштавања тог става у дану одржавања седнице Народне скупштине Републике Србије, на којој би се разматрило потврђивање неуставно уведеног ванредног стања”, наводи се у саопштењу, које је потписао Јанко Веселиновић.

Он је истакао да српска опозиција планира две могућности.

“Обраћање посланика у холу Народне скупштине или у сали како би глас српске опозиције могли да чују и они који немају код својих кабловских оператера две независне телевизије. Договорено је да ће и све одлуке у будућности бити доношене јединствено”, навео је он и додао да су седници присустовале све чланице српске опозиције која је донела одлуку о бојкоту: Савез за Србију, Покрет слободних грађана, СДС, Не давимо Београд, Грађанска платформа и Државотворни покрет Србије.

Прочитајте ОВДЕ како је Марко Видојковић интервјуом уздрмао Србију.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА