Најновије

ПУТИН НАПРАВИО ПРЕОКРЕТ У СВЕТУ: Једним потезом претворио непријатеље у савезнике и изазвао почетак распада ЕУ?!

Држављанка Италије украјинског порекла Наталија Гебрич приметила је фундаменталну промену у ставовима Италијана према европским савезницима.

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Чак ни руска помоћ Италији није могла да заустави ток украјинске русофобије.

Украјинка која живи у Италији, Наталија Гебрич испричала је шта је представљала помоћ Русије Италијанима.

Италијанска држављанка украјинског порекла која живи у Фиренци отворено је показала свој антируски политички став, али није могла да оспори чињеницу да је помоћ Италији од стране Русије и Кине довела до драматичних промена у односу Италијана према својим савезницима.

Она је истакла да су се, у позадини игнорисања италијанских савезника у ЕУ и НАТО-у , већ после недељу дана пружања руске помоћи Италијанима, „створили веома снажни покрети против Европе“.

Тренутно је ситуација добила нови заокрет. Према недавним истраживањима јавног мњења, „52 одсто Италијана, Кинезе назива пријатељима (прошле године – 42), 32 одсто тако назива Русе, а 17 одсто пријатељима назива Американце.“ Она је такође истакла да око 45 одсто Италијана сматра Немачку непријатељем, а 38 одсто Француску.

„Покрети за напуштање Европе су врло снажни“, прокоментарисала је Гебрич тренутно стање ствари. У исто време, била је приморана да призна високу ефикасност руске помоћи у промени политичке ситуације у Европи у корист Москве. 

“Путин је заиста ушао у топ десет са овом помоћи”, рекла је Гебрич, а затим сумирала: “Лично, према мојим запажањима, 70 одсто Италијана, у Русији не види непријатеља, већ пријатеља и савезника.”

Како је Бил Гејтс шокирао свет прочитајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА