Најновије

У АУТОБУСИМА ЋЕ БИТИ ИСЦРТАНА МЕСТА, А УВОДИ СЕ И ВАЖНА ЗАБРАНА! Ево шта све подразумевају оштрије мере у градском превозу!

Заменик градоначелника Горан Весић најавио је да ће након покретања јавног превоза у Београду на снази бити оштрије мере у циљу спречавања ширења КОВИД-19.

Аутобус (фото: Јутјуб)

Он је на ТВ Пинк подсетио да је градски превоз укинут одлуком Владе Србије, на препоруку здравствених стручњака, а да је социјално дистанцирање једина мера која спречава ширење заразе.

Весић наводи да је локална самоуправа већ добила препоруке Градског завода за јавно здравље које, измедју осталог, подразумевају потпуну изолацију возача од путника и забрану продаје карата у самом возилу.

"Сви који улазе ће морати да носе маске, улазиће се на једна а излазити на друга врата, у возилима ће бити исцртана места како градјани не би стајали једни поред других.

Увешћемо и кондуктере који ће процењивати колико људи улази и излази из превоза, како он не би био извор заразе", рекао је Весић.

Он је навео да је Град Београд спреман да у року од 24 часа након што надлежне институције дозволе покретање јавног превоза покрене систем јавног саобраћаја.

Прочитајте ОВДЕ  шта то Вучић преиспитује.

Извор: zastitnikpotrosaca. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА