Најновије

ДА ЛИ ЋЕ СЕ ПРЕИСПИТАТИ ОДЛУКА О ЗАБРАНИ КРЕТАЊА ЗА 1. МАЈ? Вучић поручио ово

Координациони састанак председника и Владе Србије у вези са ситуацијом око епидемије коронавируса одржан је јуче, сазнаје Курир.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Како се сазнаје, представници Владе на састанку су изразили забринутост због незадовољства једног дела грађана мерама које држава спроводи, као и бојазан да ли ће се поштовати забрана кретања за првомајске празнике.

Као што је познато, лекари из Кризног штаба за сузбијање коронавируса апсолутно су против укидања полицијског часа за 1. мај и интензивног попуштања мера.

Према речима извора, председник Александар Вучић на састанку је рекао да је спреман да сви заједно размисле о преиспитивању одлуке о забрани кретања.

- Не разумем да не можете да издржите притисак за спровођење мера против короне, и ако мислите да треба да ризикујемо здравље грађана, спреман сам да о томе размислимо. Али, морамо да уважимо и глас грађана који пристојно и у тишини воде рачуна о себи и другима, и аплаудирају докторима. Нагледао сам се разних покушаја протеста и политиканства. Ми ћемо се политиком бавити када грађани буду безбедни  - мирним гласом рекао је председник Вучић.

Како се сазнаје, за данас је договорен нови састанак координационог штаба, на коме ће поред председника и Владе Србије учествовати и лекари.

Трамп протерује око 10.000 Срба. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА