Најновије

НЕМАЧКУ ЧЕКА ГРАЂАНСКИ РАТ?! Предвиђања руског стручњака запањила свет! Ево шта ће се све догодити!

Глобална криза може у већој мери утицати на Запад, кога потенцијално очекују велике промене, каже економиста Михаил Хазин.

Бундесвер (Фото: bundeswehr.de)

Према мишљењу стручњака, Сједињене Државе могу припремити глобални пројекат, који ће на крају врло значајно реформисати Европску унију.

Хазин је признао да Вашингтон неће покушати да посегне у јединствену европску валуту, већ ће преузети контролу над „француском западном Африком“ и претворити Енглеску у једну од њених држава.

Постоји још једна опција, додао је стручњак. Она подразумева спровођење Ротшилдовог плана са границом између Француске и Немачке.

Таквим развојем догађаја долази до формирања кластера Лондон-Париз, који ће обухватити и Португал, Шпанију и јужну Италију, а „француска западна Африка“ деловац́е као извор потражње и сировина.

Немачку у овој ситуацији очекује грађански рат. Све ће почети незадовољством представника исламског света, који ц́е кроз скупове изразити свој протест због укидања новчаних исплата.

У исто време, немири су могући искључиво у централној и западној Немачкој, где живи прилично велики број муслимана. У ДДР-у је ситуација нешто другачија, а за Баварску и Швабију такав развој догађаја изгледа мало вероватно.

“Као резултат, појављује се јаз између Немаца, због чега се јужни део Немачке спаја са новом Аустро-Угарском – Баварском, Швабијом, Аустријом, Чешком, Словачком, Мађарском, Словенијом и Северном Италијом”, рекао је Хазин.

Тако ће се појавити апсолутно неутрална држава са главним градом у Бечу, који ц́е у економском погледу имати везе са ЕУ.

Истовремено, Источна Немачка ће постепено заузимати север и северозапад данашње Немачке, постајуц́и део евроазијског простора.

Када ће Русија и Кина да формирају војни савез сазнајте ОВДЕ!

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА