Најновије

"ШТА ТРАЖИТЕ ОВДЕ?": Иран упозорава да ће САД „добити јачи шамар“ ако покрену напад!

Портпарол иранских оружаних снага, Абу ал-Фадл Сукарји, рекао је да ће америчке снаге добити „снажнији шамар него пре ако започну најмањи напад на иранске територијалне воде и интересе иранског народа. "

Иранске специјалне снаге (Фото: Јутјуб)

У изјави коју је у уторак увече дао иранској телевизији, бригадни генерал Шукарји је рекао, „Земље региона Перзијског залива су у стању да обезбеде сигурност у њима, али наше је питање шта Американци траже у овој регији и шта су њихови ратни бродови, њихови авиони и борбене јединице који раде на овим просторима? "

Портпарол је рекао да су Американци раније сазнали да ће, ако направе најмањи корак и нападну територијалне воде Исламске Републике Иран и интересе иранског народа, добити јачи шамар, јер ми никога не поздрављамо у вези с одбране наше земље.

Додао је да амерички председник Доналд Трамп "понекад даје изјаве против Ирана у контексту психолошког ратовања и збрке у мишљењу јавног мнијења и да би ојача његову позицију на предстојећим изборима."

Истовремено, ирански председник Хасан Рохани упозорио је и САД да избегава било какву агресију на Исламску Републику, истовремено наводећи да регија Персијског залива неће постати америчка зона утицаја.

Роханијеви коментари уследили су током церемоније прославе „Персијског дана залива“ у Ирану и поклопили се са упозорењима Шукарџија у Сједињеним Државама.

Прочитајте ОВДЕ    шта је права мета Била Гејтса.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА