Најновије

Ми смо вирус!

Бивши одбојкашки репрезентативац Србије Владимир Грбић нашао се у центру пажње због објаве на друштвеним мрежама.

Илустрација (Фото: Pixabay)

Један од најбољих одбојкаша свих времена навео је двадесет ствари, за које сматра да су се десиле од почетка пандемије коронавируса.

Недавна објава изазвала је велики број коментара.

"1) Превенција спашава више живота него лечење. 2) Медицински професионалци вреде више него фудбалери и певаљке. 3) Европљани нису едуковани као што је изгледало. 4) Деца су најважнија за природни поредак. 5) Нафта не вреди ништа ако нема потражње. 6) Ми, Људи смо Вирус на Планети Земљи. 7) Земља се врло брзо опоравља кад смо на миру или кад нас нема. 8) Сад знамо како је животињама у Зоолошким вртовима. 9) Политичари и даље штите своје интересе и немају појма шта треба радити. 11) Пуно више новца треба усмерити у јавно здравство уместо у наоружање. 12) Најбогатије земље Запада имају најлошије јавно здравство. 13) Бивше и садашње комунистичке земље су најбоље припремљене. 14) Сва брендирана роба на коју смо потрошили милионе не вреди ништа. 15) Породице се поново откривају и упознају. 16) На крају је најважније с ким си затворен кући. 17) Поново се откривају старе вредности: кување, васпитање деце, сам свој мајстор... 18) Посао и каријера нису сврха живота. 19) Држава исисава и узима свима, а враћа само некима. 20) Породица је нуклеус и основа друштва. Котрља се живот све теже и теже, све што је било лепо за детињство ме веже...", написао је Грбић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zahvaljujući 'COVID-19' su nam neke činjenice postale jasnije: 1) Prevencija spašava više života nego lečenje. 2) Medicinski profesionalci vrede više nego fudbaleri i pevaljke. 3) Evropljani nisu edukovani kao što je izgledalo. 4) Deca su najvažnija za prirodni poredak. 5) Nafta ne vredi ništa ako nema potražnje. 6) Mi, Ljudi smo Virus na Planeti Zemlji. 7) Zemlja se vrlo brzo oporavlja kad smo na miru ili kad nas nema. 8) Sad znamo kako je životinjama u Zoološkim vrtovima. 9) Političari i dalje štite svoje interese i nemaju pojima šta treba raditi. 10) Puno više novca treba usmeriti u javno zdravstvo umesto u naoružanje. 11) Najbogatije zemlje Zapada imaju najlošije javno zdravstvo. 12) Bivše i sadašnje komunističke zemlje su najbolje pripremljene. 13) Sva brendirana roba na koju smo potrošili milione ne vredi ništa. 14) Porodice se ponovo otkrivaju i upoznaju. 15) Na kraju je najvažnije s kim si zatvoren kući. 16) Ponovo se otkrivaju stare vrednosti: kuvanje, vaspitanje dece, sam svoj majstor ... 17) Posao i karijera nisu svrha života. 18) Država isisava i uzima svima, a vraća samo nekima. 19) Porodica je nukleus i osnova društva. 20)Ukoliko posle svega navedenog i lekcije koju nam je majka priroda predstavila i dalje nastavimo po starom onda zaista treba da nas nema Kotrlja se život sve teže i teže, sve sto je bilo lepo za detinjstvo me veže ...

A post shared by Vladimir Grbic (@vladimir_grbic) on

Нове лажи Александра Вучића прочитајте ОВДЕ!

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА